Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mazda Tribute: omlazený horal

Libor Zezulka
Diskuze (13)
Na mezinárodní autoshow v Melbourne představila Mazda omlazený model Tribute. Ve srovnání s posledním faceliftem se toho změnilo více.

Mazda Tribute prošla dalším, tentokrát hlubším faceliftem. Upravený model japonská automobilka představila na mezinárodní autoshow v Melbourne. Už na první pohled jsou patrné změny přední části, zejména nové světlomety, nárazník, maska chladiče či vnější zpětná zrcátka s integrovanými směrovými svítilnami. Nejvíce si Mazda pohrála s interiérem, kompletní proměnou prošla například palubní deska a středová konzola, jež nyní vypadá moderněji a nabízí lepší ergonomii.

Pod kapotou zůstal zážehový šestiválec s objemem 3.0 litry, který poskytuje výkon 152 kW a má menší nároky na přísun paliva (kombinovaná spotřeba se snížila z 11,7 na 10,7 litru) i zážehový čtyřválec 2.3 litru s výkonem 110 kW a níže položeným maximem točivého momentu. Standardní bezpečností výbavu tvoří ABS s čelními a bočními airbagy, všechna kola jsou osazena kotoučovými brzdami. V prodeji se osvěžené SUV Tribute objeví v polovině letošního roku.

Libor Zezulka
Diskuze (13)
13. 2. 2006 22:34
Re: TAK TO JE RÁNA
>:D >:D >:D ...highlander >:D to se ti povedlo >:-[] >:-[] :yes:
13. 2. 2006 22:32
Re: TAK TO JE RÁNA
>:D :yes:
13. 2. 2006 21:07
TAK TO JE RÁNA
K tomu raději nenapíšu nic... Jen mě lehce udivuje, kde jsou všichni ti milovníci japonskej vozů?... že by byli ve frontě na Tribute? No... jak jsem je tu poznal... je to velice pravděpodobné...