Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes představuje ještě luxusnější S kupé Night Edition

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Mercedes-Benz si pro své největší kupé připravil nové exkluzivní vydání pojmenované Night Edition, které charakterizují specifické úpravy exteriéru i interiéru.

Mercedes-Benz v příštím roce uvede na evropský i severoamerický trh kupé S 400 4Matic, S 500 a S 500 4Matic ve speciálním provedením Night Edition, jehož výstavní premiéra se uskuteční na lednovém autosalonu v Detroitu.

Night Edition v případě exteriéru nabídne lesklou černou mřížku masky chladiče spolu s 20palcovými koly AMG s černými paprsky a leštěnými ráfky. Standardem zde budou přední i zadní nárazníky AMG a leskle černé kryty vnějších zpětných zrcátek i lišty v prazích. Karoserie pak může nést matný šedý lak Magno, který bude dodáván na přání a je součásti palety designo manufaktur.

Podobně jako exteriér se i interiér dočká úprav, které dále zvýší jeho exkluzivitu a komfort cestujících. Samozřejmostí zde bude sportovní volant AMG obšitý kůží Nappa, která bude v různých odstínech, použita i na další časti interiéru v kombinaci s lesklým obložením z topolového dřeva.

Pohonných jednotek a jejich výkonů se Night Edition nijak nedotkne. Díky tomu verze S 400 4Matic nabídne stejně jako standardní provedení třílitrový šestiválec s výkonem 270 kW (367 k) a točivým momentem 500 N.m, umožňující akceleraci z 0 na 100 km/h za 5,6 s. Modely S 500 a S 500 4Matic jsou vybaveny 4,66litrovým osmiválcem o výkonu 335 kW (455 k) a točivém momentu 700 N.m. Tyto hodnoty stojí za zrychlením z 0 na 100 km/h za 4,6 s. Všechna tři provedení mají maximální rychlost elektronicky omezenu na 250 km/h.

Mercedes-Benz uvádí, že prodej kupé třídy S v exkluzivním vydání Night Edition se na evropském trhu rozběhne v dubnu roku 2017, zatímco na severoamerickém trhu pak až v srpnu stejného roku. Ceny prozatím zveřejněny nebyly.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (8)
Avatar - Londonbridge
21. 12. 2016 10:44
Re: Krasne!
Tak nejak... Ludia musia zavidiet a ohovarat inak to uz v tomto zivote nebude... MB urcite nemusi byt to najlepsie auto na svete , ale co znamena vlastne najlepsie...? Moj nebohy otec ked presadol zo Skody 120 do Daewoo Nexia tak sa uplne rozplyval a bol uneseny z toho auta a ja som potom kupil Primeru GT a vravel ze je to na prd a tvrde auto atd.... Anyway napis potom ked budes mat new E som zvedavy hlavne na 9 G a interier ci tam nahodou nebudu nejake muchy.... ten stary E interier je uz zastaraly ale nic tam nehrka a materialy su velmi v pohode aj ked vyhrady najdem / Plastove klavirne listy to je otrasne vzdy to je zalapotane a haklive na skrabance a par dalsich veci... /
Avatar - Zappa
20. 12. 2016 18:02
Re: Krasne!
:yes: :yes: :yes:
Avatar - maxi!
20. 12. 2016 16:12
Re: Krasne!
kamos, to bola moja ironicka poznamka este k minulej debate o medvedoch! :-!
Avatar - maxi!
20. 12. 2016 16:11
Re: Krasne!
hehe, tak to mi je jasne!!!
ja len reagujem na pomerne caste utoky na medveda, ze je to nudne, pre stareho paprdu a ze interier je prilis vyzdobeny a barokovy (?)
v kazdom pripade sa uz vytesujem na E coupe! :-!
Avatar - Londonbridge
20. 12. 2016 10:19
Re: Krasne!
Ja sa este stale necitim stary ani bonitny a jazdim MB.... >:D