Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes vábí upoutávkou na pick-up X-Class. Video je lepší než trailer oscarového filmu

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Nový X-Class představí německá automobilka 18. července, pozornost fanoušků si ale získává už nyní propracovaným teaserem.

V říjnu loňského roku představil Mercedes ve Stockholmu koncept prvního novodobého pick-upu, jenž slibuje luxus a eleganci v kombinaci s každodenní praktičností. Tři čtvrtě roku uběhlo a na plánu není nic jiného než debut finálního provedení.

Ještě před oficiální premiérou, která proběhne 18. července, posílá německá automobilka do světa vydařenou upoutávku. Kromě záběrů jako z oscarového filmu můžeme v několika sekundách vidět i samotný automobil, byť se odhaluje jen drobně.

Víme, že vůz bude disponovat třeba LED světlomety, chromovanými klikami dveří stupačkami či střešním nosičem. Již delší dobu není tajemstvím, že pick-up bude postaven na základech Nissanu Navara a Renaultu Alaskan.

Němci o podrobných specifikacích zatím mlčí, ale spekuluje se, že X-Class bude nabízen s několika jednotkami o čtyřech a šesti válcích. Základem má být pohon zadních kol, přičemž zákazníci budou moci mezi volitelnými položkami sáhnout i po čtyřkolce.

Mercedes novým vozem cílí na evropské země, spekuluje se ale i o Americe, kde jsou pick-upy tak populární. Automobilka v USA aktuálně činí průzkum trhu, který má zmapovat zájem tamních zákazníků.

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Avatar - maxi!
7. 7. 2017 06:31
video
pekne!
mercedes ma zopar fajnovych reklam! Napriklad sorry.
:-!