Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan Maxima 2016 odhalen v reklamním spotu pro Super Bowl

Michal Fokt
Diskuze (10)
Nissan v promo videu, vysílaném ve velmi exponovaném čase v reklamní pauze Super Bowlu, v rychlosti ukázal podobu nového prestižního sedanu Maxima.

Když už se automobilka rozhodne utratit horentní sumu za reklamní čas při Super Bowlu, musí sport stát opravdu za to. Nissan letos vsadil na emoce se závodnicky laděným klipem, v němž se mihnul i LMP1 prototyp pro letošní 24 hodin Le Mans, vyvrcholením klipu však byl záběr na novou generaci sedanu Maxima.

Podle očekávání vzhledově vychází z konceptu Nissan Sport Sedan Concept a designéři rozhodně zaslouží palec nahoru za odvahu ponechat vůz de facto v původní podobě. Když pomineme méně agresivní příď, liší se víceméně v detailech, byť finální verze ztratila něco z optické štíhlosti studie. I tak ovšem zůstává na poměry třídy velmi atraktivním počinem, jenž víceméně završuje stylistický přerod automobilky ve vizuálně atraktivní japonskou značku.

Dosavadní Maxima je poháněna třísetkoňovým V6 o objemu 3,5 l a podobnou motorizaci lze očekávat i nyní (hovoří se však o snížení výkonu na cca 265 koní), o dalších možnostech v podobě hybridního systému pohonu se zatím nemluví, jisté však je, že vůz půjde do prodeje v polovině letošního roku, takže se bližších informací dočkáme určitě co nevidět.

Michal Fokt
Diskuze (10)
Avatar - rimow11
4. 2. 2015 07:21
maxima
vyzera dobre :yes:
Avatar - pelikoš
3. 2. 2015 19:15
lepší foto
[odkaz]
Avatar - pelikoš
3. 2. 2015 12:42
Re: Pěkný spot,
>:-[]
3. 2. 2015 08:23
Re: fuj
Jojo, takhle se do toho padá jak do peřin :-)
Avatar - dewill
3. 2. 2015 05:48
Re: Pěkný spot,
já chci novou PRIMERU!! >:D