Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Octavia - souhrn informací

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Na podrobnější informace musíme ještě několik dní počkat. Předtím než 2.března 2004 na zveřejníme další technické údaje, nové fotografie a naše první statické dojmy z nového vozu, je tu malá rekapitulace všech informací...

Na podrobnější informace o nové Octavii musíme ještě několik dní počkat. Předtím než 2. března 2004 na AUTO.CZ zveřejníme další technické údaje, nové fotografie a naše první statické dojmy z nového vozu, je tu malá rekapitulace všech informací, které jsme zatím o nové Škodě Octavia zveřejnili.

Přehled článků o nové Škodě Octavia

1. Nová Octavia - exteriér, interiér, plakáty

V nejnavštěvovanějším článku poslední doby najdete základní informace, které zveřejnila Škoda Auto v tiskové zprávě. Nechybí fotografie interiéru a exteriéru.

Více: Nová Octavia - exteriér, interiér, plakáty!

2. DISKUZE: Nová Octavia

U tohoto článku se rozpoutala diskuze neobvykle velkého rozsahu (k 17.2.2004 je zde 374 diskuzních příspěvků) a i když se právě nehodláte projevit, stojí za pozornost alespoň to, jaké mají někteří čtenáři na nový automobil názory.

Více: DISKUZE - Nová Octavia - exteriér, interiér, plakáty!

3. Plakáty nová Škoda Octavia

Plakáty v několika rozlišeních a barevných provedeních najdete zde.

4. Nová Octavia proti 10 konkurentům: velké srovnání technických dat

Očekávaný přírustek do rodiny Škodovek jsme postavili (alespoň papírově) proti současné konkurenci a to vždy s nejslabším motorem. Srovnáváme, základní technická data těchto automobilů: Škoda Octavia, nová Škoda Octavia, Opel Astra C, Volkswagen Golf V, Peugeot 307, Renault Mégane sedan, Renault Mégane 5dv. hatchback, Toyota Corolla sedan, Toyota Corolla hatchback, Fiat Stilo 5d, Honda Civic, Mazda3 hatchback, Mazda3 sedan, Hyundai Elantra sedan, Ford Focus sedan.

Více: Nová Octavia proti 10 konkurentům: velké srovnání technických dat

5. Octavia versus Octavia. Opět s novou tváří?

Pozorně jsme si prohlédli první oficiální snímky nového vozu a pokusili jsme se odhadnout, jaké měli designéři při navrhování nové Škodovky zadání, které designérské inovace budou hrát největší roli v posuzování vzhledu auta a jaké byly záměry automobilky.

Více: Octavia versus Octavia. Opět s novou tváří?

Ondřej Láník
Diskuze (0)