Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový akční model Octavia Combi 4x4 Nature II

Martin Šidlák
Diskuze (1)
Přibližně šedesátitisícovou zákaznickou výhodu nabízí zákazníkům mladoboleslavská Škoda, pokud se rozhodnou pro její nejnovější akční model Octavia Combi 4x4 - Nature II...

Přibližně šedesátitisícovou zákaznickou výhodu nabízí zákazníkům mladoboleslavská Škoda, pokud se rozhodnou pro její nejnovější akční model Octavia Combi 4x4 - Nature II. Základní prodejní cena je stanovena na 646.900 korun.

Model vychází z vozu Škoda Octavia Combi Ambiente 4x4. Základní výbava obsahuje mimo jiné airbag řidiče a spolujezdce, mechanickou klimatizaci, vyhřívaná přední sedadla, rádio s přehrávačem CD, senzor deště, elektricky ovládaná okna vpředu, loketní opěru u předních sedadel, ostřikovače světlometů, vyhřívané trysky ostřikovačů předního skla, parkovací asistent a alarm s hlídáním vnitřního prostoru. Řidič akčního modelu se bude moci těšit i na montovaný střešní nosič, síťovou stěnu pro oddělení zavazadlového prostoru od prostoru pro cestující a tzv. síťový program pro uložení a uchycení zavazadel. Zvenku upoutá vůz 16“ koly Ride z lehkých slitin. Interiéru dominuje černá barva Bamboo, volant, madlo ruční brzdy a řídící páky jsou potažené černou kůži.

Akční model Škoda Octavia Combi 4x4 Nature II je k dispozici s dvěma benzínovými motory (2.0/85 kW, resp. 1.8 20V Turbo/110 kW), nebo turbodieselem 1.9 TDI PD/74 kW se šestistupňovou mechanickou převodovkou. Doporučená prodejní cena základní verze s dvoulitrovým motorem je 646.900 Kč (včetně DPH).

Martin Šidlák
Diskuze (1)