Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Šílený pokus s ocelovým a litým kolem: Co se s nimi stane pod tlakem hydraulického lisu?

Stanislav Kolman
Diskuze (4)
Na internetu najdete mnoho bizarních věcí. Třeba kanál, na kterém každý týden přibude video s objektem, jenž čelí ohromné síle hydraulického lisu. Jak obstojí obutí auta?

Napadlo vás někdy, jak jakékoliv předměty, se kterými se každý den setkáváte, obstojí pod tlakem hydraulického lisu? Nás ne, ale finskou skupinku schovávající se za kanálem Hydraulic Press Channel ano.

Originální nápad spatřil světlo světa před třemi lety a videa tvůrců už posbírala desítky milionů zhlédnutí. Není divu, když tlaku hydraulického lisu vystavují vše od bowlingové koule po 1500 listů papíru.

Nejnovější díl zaostřil na kola automobilu, respektive porovnání kola ocelového a liťáku z Chevroletu Venture. Výsledek vás asi příliš nepřekvapí, přesto doporučujeme dílo tvůrců zhlédnout až do konce.

Úsměvné je už samotné doporučení tvůrců, že byste toto určitě neměli zkoušet doma. Hodnota stroje, který youtubeři používají, se totiž počítá ve stovkách tisíc korun. „Škoda, že to nemáme zkoušet doma. V obýváku mám připravené tři hydraulické lisy, v ložnici dalších šest,“ reagoval jeden z diváků. „Když to nedoporučují doma, asi to zkusím u souseda,“ přidal vtipně další.

Stanislav Kolman
Diskuze (4)
Avatar - Ronault.
23. 10. 2018 14:38
Re: Grandiózně šílené
Podpis :yes:
Avatar - Uživatel_5340709
23. 10. 2018 14:14
Re: Grandiózně šílené
Na YT už prošlo lisem snad všechno........... ;-)
Avatar - Dinar
23. 10. 2018 12:38
Re: Grandiózně šílené
Takový pokus, to je prostě šílenství, zkoušet něco stlačit lisem, prostě šílené, šílené. >:D >:D
Ty debilně bulvární titulky jen ukazují, jaké jsou redaktoři acz řepy - víme první. ;-)

Jinak, musím uznat, že založit si YT kanál na tom, že co najdu strčím pod lis, to už chce sakra fištróna, ale evidentně to funguje, sledovanost je doslova šílená. >:D
Avatar - KANKUNEN
23. 10. 2018 11:23
Grandiózně šílené
Tak to jsem vůbec nečekal >:D. Lis silnější hliníku. Opravdu šílené.