Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche Boxster a 911 Carrera Black Edition lákají na černou

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Porsche rozšířilo nabídku svých modelů o speciální vydání modelů Boxster a 911 Carrera, jejichž karoseriím i interiérům vládne černá.

Porsche Boxster a 911 Carrera s označením Black Edition sázejí na elegantní kombinaci černého laku karoserie s černým provedením interiéru.

Menší z této dvojice v podání roadsteru Boxster Black Edition s šestiválcem o objemu 2,7 l a výkonu 195 kW (265 k) má kromě karoserie a interiéru v černé barvě i dvojici ochranných oblouků za sedadly a skládací střechu.

Specialitou tohoto modelu jsou 20-palcová kola Carrera Classic a bi-xenonové světlomety s funkcí Porsche Dynamic Light System (PDLS). Standardem je pak dvouzónová automatická klimatizace, vyhřívaná sedadla a paket Sound Plus.

Na českém trhu je Porsche Boxster Black Edition nabízeno za cenu od 1 701 000 Kč.

Porsche 911 Carrera Black Edition vychází ze základního provedení své modelové řady s 3,4-litrovým šestiválcem o výkonu 257 kW (350 k). K dispozici je ve verzi Coupé nebo Cabriolet a s pohonem zadních nebo všech kol.

Speciální edice jezdí na kolech designu 911 Turbo s průměrem 20 palců a je vybavena LED světlomety včetně funkce Porsche Dynamic Light System (PDLS). V interiéru, v němž vládne černá barva jsou samozřejmostí vyhřívaná sportovní sedadla a součástí standardní výbavy je audiosystém Bose Surround Sound, telefonní modul a parkovací asistent s kamerou.

Porsche 911 Carrera Black Edition na českém trhu začíná s cenami od 2 699 000 Kč, resp. 2 991 000 Kč v případě provedení s plátěnou střechou. Zájemci o provedení s pohonem všech kol si musí připravit 2 878 000 Kč na kupé a 3 169 000 Kč na kabriolet.

Standardem pro Boxster i 911 Carrera Black Edition je mimo jiné Porsche Communication Management (PCM) s navigačním modulem, automaticky zatmavitelná zpětná zrcátka, dešťový senzor a volant Sport Design.


Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)