Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche a Microsoft zorganizují virtuální závod Le Mans

Michal Fokt
Diskuze (0)
Závod 24 hodin v Le Mans se pojede letos na dvou frontách. Kromě závodní trati bude ještě spuštěn závod na simulátorech Forza 6. Přidáte se?

Letošních 24 hodin v Le Mans můžete klidně strávit za volantem Porsche 919 Hybrid. Nevěříte? Porsche ve spolupráci s XBoxem a herním simulátorem Forza Motorsport 6 připravuje virtuální alternativu skutečnému závodu 24 hodin Le Mans, která se pojede souběžně se čtyřiadvacetihodinovkou na okruhu La Sarthe.

Jedná se o podnik s názvem "Forza Racing Championship (Forza RC) Season 3: The Porsche Cup" a k účasti v něm potřebujete jen tři věci - xbox, aktuální forzu a zajet kvalifikační čas, který vás dostane do velkého finále. Tedy vlastně čtyři, ještě se musíte přihlásit na této webové stránce. Kvalifikační kola už lze zajet nyní na pokud budete patři k těm nejrychlejším, zahrajete si 17.-18. června o hodnotné ceny. Virtuální závod bude také Microsoft streamovat na youtube, twitchi a beamu.

Vítěz se stane současně prvním šampionem třídy "Official Endurance Esports Category" , kterou vyhlásil přímo organizátor čtyřiadvacetihodinovky, francouzský autoklub ACO. Zkuste to, třeba z vás nakonec bude další Michelisz, Mardenborough nebo Ordonez...

Michal Fokt
Diskuze (0)