Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Porsche v ČR prodlužuje o jeden rok záruku u nových vozů

Ondřej Láník
Diskuze (54)
Standardní dvouletá garance je prodloužena roční zárukou na ojeté vozy, kterou plně hradí Porsche Centrum Praha.

Společnost Porsche Inter Auto CZ, oficiální dovozce značky Porsche v České republice, od 1. ledna 2007 prodlužuje standardní dvouletou záruční lhůtu na u ní zakoupené vozy Porsche o jeden rok. To znamená, že všechny nové vozy Porsche mají bez jakýchkoli příplatků tříletou záruční garanci s možností dalšího prodloužení.

Podobnou standardní záruku na vozy jedné značky nabízí v současnosti pouze korejská značka Hyundai. Řada asijských automobilek léta nabízí tříletou záruku s omezením na 100.000 ujetých kilometrů. Kia nabídla pro nový model Cee'd pětiletou záruku, resp. sedm let na komponenty hnacího ústrojí.

„Vozy značky Porsche se vyznačují vysokou kvalitou a odolností, ale i výjimečnou cílovou skupinou jejich majitelů. Rozhodli jsme se prodloužit garanční lhůtu o celý jeden rok. Našim zákazníkům tak dokážeme důvěru, kterou do těchto vozů vkládáme. Věříme, že naši klienti tento krok ocení.“, uvedl Richard Vegera, Sales Manager Porsche Centra Praha.

Standardní dvouletá garance je prodloužena roční zárukou na ojeté vozy, kterou plně hradí Porsche Centrum Praha. Zajímavou nabídkou je i možnost prodloužení garance na čtvrtý rok, kdy zákazník zaplatí pouze 50 % nákladů potřebných k prodloužení garance a zbytek na sebe bere opět Porsche Centrum Praha.

Od pátého roku mohou zákazníci dále využít nabídku garance pro ojeté vozy až do stáří devíti let a maximálního počtu 200.000 najetých km. Samozřejmostí je rovněž možnost 365 dní v roce využívat non stop službu Porsche Assistance.

Ondřej Láník
Diskuze (54)
7. 1. 2007 11:23
Re: 78 ks
nebo je porsche neumí dobře nahlásit ... a nebere se teď počet nových registrací ????
6. 1. 2007 16:00
Re: 78 ks
no těch bude taky dost ... si myslím že celkem to by ta stovka mohla být
6. 1. 2007 11:29
Re: 78 ks
ofiko auta nebo i neofiko ?
6. 1. 2007 10:56
Re: HOĎ SE DO KLIDU
:yes: Presne.
6. 1. 2007 07:02
Re: HOĎ SE DO KLIDU
souhlas RS, pripomina mi to Galbraitha