Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Prodám garáž. Cena: Jeden milion dolarů

David Bureš
Diskuze (3)
Garáž na dolním Manhattanu stojí zhruba šestkrát více než průměrný americký rodinný dům.

Parkování na Manhattanu je tak obtížné, že je zde vysoká poptávka po parkovacích místech a garážích. To rovněž dokazuje inzerát na garáž ležící na dolním Manhattanu, která bude nabízena za jeden milion dolarů.

Prodávaná garáž leží v rezidenční čtvrti Greenwich Village na západě dolního Manhattanu. Je 3,7 metru široká, sedm metrů dlouhá a 4,6 metru vysoká. Garáž je umístěna uvnitř osmipatrové budovy, která bude ještě během letošního roku zrekonstruována. V rámci rekonstrukce zde vzniknou luxusní apartmány.

Do garáže navíc může být instalován výtah, díky kterému by se sem vešly dva automobily. Díky výšce garáže je tu totiž dostatek místa.

Tato možnost podle realitní kanceláře Prudential Douglas Elliman, která garáž bude nabízet, znamená, že cenovka jeden milion dolarů je ještě relativně nízká. Nedostatek místa k parkování na Manhattanu znamená, že parkovací místa tu jsou velice drahá a jsou tak ukázkou bohatství. Realitní makléři byli například svědky souboje zájemců o jedno parkovací místo, jehož cena se vyšplhala k částce 600 tisíc dolarů.

Zájemců o parkovací místo v New Yorku je údajně více než dostatek, a tak prodávající předpokládá, že se cena za garáž vyšplhá ještě výše.

Podle Prudential Douglas Elliman garáž ocení především ten, kdo touží po naprostém soukromí. S automobilem totiž tato osoba může vjet dovnitř, aniž by ji někdo viděl vystupovat. Garáž se tak dle realitní garáže může hodit nějakému bohatému podnikateli či celebritě. Ona sama cenovka naznačuje, že běžná americká rodina si tuto garáž nekoupí…

David Bureš
Diskuze (3)
28. 5. 2012 10:46
Re: ach
No, tak uplne nechapem, preco by to mala byt jebnutost?
Avatar - salamoon
27. 5. 2012 21:10
hmmm
takze sa tam da zaparkovat dvojica supersportov nad seba,a este ostane miesto na smart.... :yes:
Avatar - Czerwik
27. 5. 2012 12:15
ach
j*bnutosť... čo k tomu viac napísať :/