Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Range Rover Evoque Victoria Beckham: Designová edice za 2,5 milionu (2x video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
Od premiéry v roce 2010 je patronem Range Roveru Evoque britská celebrita Victoria Beckham, ta nyní představila i svou vlastní speciální edici.

Victoria Beckham si již v době, kdy byla členkou dívčí skupiny Spice Girls, zakládala na stylu a právě to ji vedle zpívání a manželství se slavným fotbalistou, pomohlo k popularitě ve Velké Británii a i za jejími hranicemi.

V současnosti patří Victoria Beckham k ikonám stylu a luxusu. Právě proto si ji Land Rover vybral ke spolupráci na propagaci a vývoji speciálních edicí modelu Range Rover Evoque.

První limitovaná edice, která nese jméno Victorie Beckham, plně odpovídá vkusu své stvořitelky a v souvislosti s ní lze zapomenout na dobrodružství a neprostupnou divočinu. Na prvním místě je styl a dojem vrcholného luxusu.

Na vývoji Range Rover Evoque Victoria Beckham Special Edition se údajně pracovalo 18 měsíců. Victoria Beckham přitom spolupracovala s týmem designérů, v jehož čele stál Gerry McGovern.

Range Rovery z edice limitované na 200 vozů mají jako první zástupci automobilky Land Rover karoserie ručně lakované matným lakem, který doplňují leskle černé prvky a růžové zlato. Dojem luxusu mají při pohledu na exteriér umocňovat 20palcová leskle černá kola s doplňky z růžového zlata.

Ještě luxusněji než exteriér má působit interiér s ručně zpracovaným čalouněním sedadel a několika dalšími prvky v hnědé kůži. Nechybí doplňky z hliníku, části obložení lakované černým pianovým lakem a pár detailů z růžového zlata.

Podlahu interiéru kryjí vlněné mohérové koberce a ve schránce před spolujezdcem je uložen návod k obsluze v koženém pouzdře doplněný o podpis Victorie Beckham. Samozřejmostí je na míru připravená sada kožených zavazadel.

Všech 200 vozů Range Rover Evoque Victoria Beckham Speical Edition bude s výrazným podílem ruční práce dokončeno u divize Engineering to Order v Halewoodu. Zájemci o tento model mají usnadněn výběr pohonné jednotky, protože všechny vozy budou kombinovat přeplňovaný zážehový dvoulitr Si4 o výkonu 177 kW (240 k) s šestistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol.

Cena je stanovena na 79.995 britských liber (zhruba 2.465.000,- Kč).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (7)
10. 5. 2012 23:25
Re: To si dělají pr...
nutno podotknout ze viktorka navrhla (zasadne se podilela) i na designu seriove podobu evoqu;-) klobouk dolu
Avatar - Rojin
3. 5. 2012 20:51
Re: To si dělají pr...
Přesně! Tak pohnojit takový auto nějakým dementním edišnem >:D To je hnus, je to zklamání. Auto vypadá skvěle, ale tím názvem ztratilo těžce ze svojeho arzenálu.. FUJ!!! To prostě nepochopíš.. :-)
3. 5. 2012 17:00
To si dělají pr...
... co na to víc říct? >:D Řekl bych, že ta vyzáblina tomu autu spíš ubližije než marketingově pomáhá :no: :no: :no:
3. 5. 2012 13:19
Jednoznačně prémiový auto
Jednoznačně prémiové auto s prémiovým názvem pro prémiové lidi!!! A teď se běž kouknout do garáže, ať zjistíš, jestli jsi prémiovej nebo ne!!! BRAVO VW!!! :yes:
3. 5. 2012 11:04
Re: ...
To byly jen takovy dve minuty nenavisti :-)
Toci me, ze misto aby udelali specialni edici vylepsenou po technicke strance pozvou do tymu vyzilou kobylu, ktera na mestske auto praskne dvacitky a oblepi jej pozlatkem.

Jinak se mi Evoque taky libi.