Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rozlučte se s The Grand Tour a přivítejte nový Top Gear. Tady je první trailer!

David Bureš
Diskuze (10)
První série nové show Clarksona a spol. tento týden skončila. Mezitím se jejich hlavní konkurence připravuje na vysílání nových dílů.

Top Gear televizní stanice BBC pokračuje i po odchodu oblíbených moderátorů Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamese Maye. Třiadvacátá série s novým obsazením však moc nenadchla, a tak v nadcházející čtyřiadvacáté sérii Top Gearu musí jeho autoři dokázat, že automobilovou show přece jen umí. První zveřejněný trailer naznačuje, že by to mohli zvládnout.

Nová série Top Gearu bude opět stát především kolem moderátorské trojice, kterou tentokrát budou tvořit Chris Harris, Matt LeBlanc a Rory Reid, jež si diváci oblíbili. Právě tomuto triu dá BBC více prostoru na úkor Chrise Evanse, který z Top Gearu potupně odešel po jediné sérii. V Británii populární rozhlasový moderátor se po odchodu Clarksona a spol. měl stát hlavní tváří pořadu, jenže zklamal, diváky nenadchnul, a tak se po kritice sám rozhodl show opustit.

LeBlanc, Harris a Reid jej však patrně dokážou kvalitně nahradit, což ostatně naznačuje i první trailer. V něm se trio vtipně účastní setkání se zástupcem oddělení BBC pro pojištění, kterému tvrdí, že rozhodně není se čeho bát a že budou jezdit naprosto bezpečně. Mezitím se na obrazovce ukazují záběry honičky Astonu Martin DB11 s policií nebo driftujícího Ferrari FXX-K a, v nichž účinkují právě Harris a spol. V závěru se v kanceláři pojišťováka vtipně zjevuje The Stig v hořící kombinéze.

BBC zatím nezveřejnilo, kdy se nová, čtyřiadvacátá série Top Gearu objeví na obrazovkách. Pouze tvrdí, že to bude již brzy. Nevíme jak vy, my se ale na ni hodně těšíme. Vždyť po nedávném konci první série The Grand Touru Clarksona a spol. teď nemáme na co koukat...

David Bureš
Diskuze (10)
7. 2. 2017 22:02
Re: Vyhrál motoristický fanda
Tak toho se opravdu bát nemusíme ani u jednoho pořadu.
6. 2. 2017 08:33
Re: Vyhrál motoristický fanda
Jde o to, aby to nesklouzlo k obycejnemu otestovani aut, to je proste nuda.
Avatar - Jaros71
6. 2. 2017 00:30
Re: Vyhrál motoristický fanda
Je víc na co se dívat...nicméně na původní trojku tihle fakt nemají ;-)
Ale špatné to rozhodně není.
5. 2. 2017 18:13
Re: Vyhrál motoristický fanda
Mám stejný názor, ostatně i předposlední díl (tuším tedy, ten s tím novým a starým Rollsem) nebyl vůbec špatný. Z moderátorů zvolili ty nejzajímavější, takže uvidíme. Bude to možná víc o autech a méně keců (čili přesný opak TGT).
5. 2. 2017 16:13
Re: Vyhrál motoristický fanda
I ten Evans se tam občas blýsknul. Pořád si myslím, že poslední díl minulé řady bylo to nejlepší co bylo v TG/GT za poslední dva roky.