Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Auto zkontroluje lidem zdarma poškozené vozy, posílá dar 3 miliony

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Lidem, kterým povodně poškodily auta z produkce Škoda Auto, firma vozy zadarmo zkontroluje. Pokud jsou auta nepojízdná, zajistí jejich odtažení.

Lidem, kterým povodně poškodily auta z produkce Škoda Auto, firma vozy zadarmo zkontroluje. Pokud jsou auta nepojízdná, zajistí jejich odtažení. "Lidé se mohou obrátit na participující servisní a prodejní partnery domácí značky. Škoda na své náklady zajistí odtah vozu, včetně jeho prohlídky v autorizovaném servisu," uvedla Škoda v tiskové zprávě.

Automobilka s odbory Kovo a zaměstnanci věnovala tři miliony korun na pomoc regionům zasaženým povodněmi a zapůjčila sedm vozů pro práci v terénu humanitárním organizacím.

Druhá automobilka v kraji, kolínská TPCA, také zapůjčila pro práci při povodních vozy vlastní výroby Toyota Aygo a Peugeot 107 městu Kolín a tři vozy Toyota RAV4 humanitární organizaci Člověk v tísni. Pohonné hmoty bude hradit TPCA. Firma zároveň otevřela sbírku, kam mohou všichni zaměstnanci přispívat neomezenou částkou na podporu svých kolegů. Stejnou částku, kterou věnují zaměstnanci, věnuje i TPCA. "Sbírka bude otevřena až do začátku července," řekl dnes ČTK mluvčí TPCA Radek Kňava.

Podobnou akci jako Škoda má i automobilka Hyundai. Majitelům, jejichž vozidlo bylo poškozeno povodní, nabízí Hyundai zdarma prohlídku stavu jejich vozu. V případě nutnosti opravy poškozeného vozidla má zákazník možnost využít zvýhodněnou cenu za opravu svého vozu.

ČTK

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
16. 6. 2013 13:56
co na to říct
:yes: :yes: :yes: