Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Kodiaq je nejlepším autem pro velké rodiny, říká britský Top Gear

Jan Mička
Diskuze (55)
Kodiaq sklízí úspěchy i za hranicemi našeho státu. Podle britského Top Gearu jde o nejlepší auto pro velké rodiny.

Škoda Kodiaq dorazí k prvním zákazníkům až v únoru příštího roku, pozitivní ohlasy už ale sklízí také v zahraničí. Upřímně řečeno se není čemu divit. Řada novinářů po prvním svezení vyzdvihovala zejména perfektně nastavený podvozek a spoustu místa uvnitř, na což velké rodiny určitě uslyší. Notabene poté, co to posvětil i britský Top Gear.

„Posláním modelu Škoda Kodiaq je zabránit každodennímu stresu. To je to, oč při jeho všestrannosti běží. Rodiny si nemusí dělat starosti, zda vůz zvládne úkoly, které se v rodinném životě vyskytnou: ať už se jedná o nakládku věcí a přepravu osob, schopnost táhnout těžké přívěsy nebo průchodnost lehkým terénem nebo jízdu na kluzkých silnicích – Škoda Kodiaq splňuje všechny požadavky,“ napsal britský magazín.

Ceny vozu a nabídku pohonných jednotek známe už delší dobu. Kodiaq začíná na částce 677.900 Kč za verzi 1.4 TSI ACT/110 kW 4x4, za stejné peníze pak můžete mít i předokolku s automatickou převodovkou. Zatím nejsilnější verzí je dvoulitr TDI o výkonu 140 kW, se kterým se nedávno svezl kolega David Bureš v rámci mezinárodní prezentace. Jeho postřehy si můžete přečíst v prvních jízdních dojmech.

Jan Mička
Diskuze (55)
Avatar - karasjan14
17. 12. 2016 18:52
Re: TG
No Top Gear, o kterém se mluví v článku, je TG magazine, který má pramálo společného s Jeremym, Jamesem a Richardem. Tím chci říct, že jejich názory se mnohdy hodně liší. A ano, časopis staví na úspěchu těch tří, ale společný mají hlavně název.
Avatar - Martin911Turbo
2. 12. 2016 13:45
Re: Auto pro velké rodiny?
3 sedačky vzadu řešil kolega v práci a nakonec z té bídy nabídky šel do Opel Zafira
Avatar - Martin911Turbo
2. 12. 2016 13:43
Re: TG
Vyzdvihoval je páč jeho bývala žena má Yetiho ;-) a věřím že cena Yetiho byla velice symbolická ;-)
2. 12. 2016 11:27
Re: Auto pro velké rodiny?
No auto pro velké rodiny bych označil civilní verze dodávek. Tři sedačky vzadu a dostatečný kufr pro všechno harampádí k dětem.
2. 12. 2016 07:11
Re: TG
Aby seš taky unisex. Bavíme se o autech nebo něčem jiném??? :O