Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Leasing Safety: výhody pro zákazníky Fabií a Roomsterů

Michal Otruba
Diskuze (0)
Leasingová společnost ŠkoFIN uvádí na trh nový produkt – Škoda Leasing Safety – a zvyšuje tak ochranu leasingových vozů proti odcizení.

Společnost ŠkoFIN uvedla na trh novou nabídku leasingového financování nových vozů pod názvem Škoda Leasing Safety. Klient získává při pořízení vozu Škoda Fabia první nebo druhé generace nebo vozu Škoda Roomster na leasing zámek řazení Defend Lock a připojištění Defend Gap na tři roky zdarma. Jinak by tento balíček vyšel na 19 000 Kč. Do leasingových splátek je dále samozřejmě zahrnuto standardní havarijní pojištění a povinné ručení.

Podstatou této nabídky je lepší zabezpečení vozu proti krádeži díky zámku řazení a také finanční ochrana klienta před ztrátou hodnoty automobilu. Ta v prvních třech letech výrazně klesá až na 50 % z kupní ceny vozu. Při krádeži nebo totální havárii lze totiž z pojištění vozu obvykle získat odškodnění pouze ve výši jeho aktuální tržní ceny. Pojištění Defend Gap ale po totální havárii nebo odcizení vozu garantuje vyplacení finančního rozdílu mezi původní kupní cenou a pojistným plněním bez spoluúčasti. Využitím této speciální nabídky je možné v některých případech ušetřit značné částky.

Nabídka platí pro všechny modely Škoda Fabia a Škoda Roomster od 19. dubna 2007 a je určena jak pro soukromé osoby tak i pro podnikatele a firmy.

Michal Otruba
Diskuze (0)