Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Octavia RS a obrovská zmrzlinářská dodávka (+video)

Jan Mička
Diskuze (37)
Zajímavý způsob propagace nové Octavie RS zvolilo britské zastoupení Škody. Zdejší promo turné bude doprovázet netradiční zmrzlinářský vůz.

U nás škodovka propagovala modely s pohonem všech kol prostřednictvím zimního Škoda Parku, ve Velké Británii šli ještě dál. Při příležitosti uvedení nejrychlejší Octavie na zdejší trh zvolila automobilka opravdu netradiční doprovodný vůz. Zmrzlinářská dodávka nabyla opravdu obrovských rozměrů a úměrně tomu jsou velké i lahodné produkty, které budou připraveny pro děti všech věkových kategorií.

Růžová dodávka si zahrála v britské reklamě na novou Octavii RS. Je 6,4 metru vysoká, váží 5,5 tuny a stojí na kolech o průměru 1,5 metru. Není divu, že si musí děti pro sladkou odměnu vystoupat po hliníkových schodech. Promo turné po zdejších městech je naplánováno na příští měsíc a nabízená zmrzlina bude zcela zdarma.

Jan Mička
Diskuze (37)
22. 8. 2013 16:08
Re: a co takhle zpravu o tom
>:D :yes:
22. 8. 2013 11:30
Re: a co takhle zpravu o tom
Mas pravdu stare TSI motory boli katastrofa . Lenze nove motory TSI su lepsie a spolahlivejsie ako doposial a kludne moze byt Skoda v dlhodobych testoch lepsia ako Hyundai.
22. 8. 2013 10:42
Re: toto nie je PR...
Pokud je ten čas pravdivý (nemohu soudit, jen se mi zdá těch kulatých 8:30 minimálně podezřelých a navíc na webu kam odkazuje jossalito je v komentáři napsáno toto: "Auf der Nordschleife soll er nach einer flott gefahrenen Runde 8:30 Minuten angezeigt haben" ... tzn. že čas 8:30 je odhad výrobce a kolo s tímto vozem zatím nebylo zajeto, čeká ho to v listopadu) tak se samozřejmě omlouvám...čerpal jsem z autoforum, kde kolo už zajeli kolem 9 minut a v komentářích popisovali, že na suchém povrchu by se dalo zajet kolem 8:30 - 8:35.
22. 8. 2013 10:15
Re: a co takhle zpravu o tom
ty nejsi jen tupy jelito ty si jen tupy hovado
22. 8. 2013 09:35
Re: toto nie je PR...
Neměl bys reagovat spíš na někoho jiného? ;-)