Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda rostla i v únoru, meziročně prodala o 921 vozidel více

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)
Škoda navázala na lednové prodejní výsledky. V únoru zaregistrovala skoro o třetinu více automobilů než loni.

Podle statistiky únorových registrací nových osobních automobilů, kterou každý měsíc zveřejňuje Svaz dovozců automobilů (SDA), zaregistrovala značka Škoda v únoru 3.975 nových vozů (o 921 více než loni ve stejném období) a zásadně tak přispěla k celkovému únorovému růstu českého trhu. Mimořádně úspěšný druhý měsíc letošního roku navazuje na předchozí tři měsíce, což značí pozitivní reakce zákazníků na modelovou nabídku.

„Zároveň jsme rádi, že díky 3.975 zaregistrovaným vozům výrazně pomáháme k růstu celého českého automobilového trhu, který obecně nezažívá zrovna lehké období. Velké poděkování patří celému týmu v České republice a našim obchodním partnerům“, řekl Luboš Vlček, šéf prodejní organizace Škoda Auto Česká republika.

Ruku v ruce s pozitivními prodejními čísly jde i růst tržního podílu automobilky v České republice. Ten se už druhý měsíc drží nad hranicí 30 procent (v lednu 32,3 %, v únoru 31,11), oproti loňskému únoru si tak mladoboleslavská značka polepšila o 2,2 %

redakce AUTO.CZ
Diskuze (15)
10. 3. 2014 07:57
Re: Dík patří taky týmu Hjondéé.
To ale bude spíš selhání jednotlivce, ne celé organizace. Nemělo cenu to ani psát.
8. 3. 2014 09:26
Re: Dík patří taky týmu Hjondéé.
A k nově příchozímu se mají sousedé také chovat slušně,ne povýšenecky nabubřele.
Nikdy nevíš jaké má schopnosti.Je to základní lidská slušnost.
Tak se podívej zpět,neboť každý by se měl občas ohlédnout,jak se ke komu chová,aby věděl jak se ten druhý také zachová.I mezi lidmi platí zákon akce a reakce.
7. 3. 2014 22:00
Re: Dík patří taky týmu Hjondéé.
Nezaujima ma ako sa ten pan citil. Zaujimalo ma, preco si dovolil tak klamat voci cloveku, u ktoreho predpokladal, ze sa nebude vediet dostatocne branit a tej situacie vyuzil. Zaujimalo ma, ako sa niekto moze tak arogantne spravat a neuznavat nieco, co vie prvak na zakladnej skole. Ale uznavam, ze "nebezpecnavoda" pisal skor o znacke ako o ludoch.
7. 3. 2014 20:08
Re: Dík patří taky týmu Hjondéé.
Tak to jo, ale to se mne netýká, doufám že jsem k tomu nikdy nezavdal důvod. Fanatici se najdou u každé značky. Smutné však je když se k tomu uchyluje samotný výrobce, korejský, rukou a ústy čecha (asi zná líp naše "specifika"). No a jak "motivují" prodejce (co jsem slyšel, takže to určitě, určitě není pravda), to je jak příprava na gerilovou válku. No a to se mi nelíbí. Co je slušnost snad není zas tak těžké poznat a není na tom nic špatného chovat se slušně, nebo ano ? No a navíc, já Škodovku kupovat nehodlám, zrovna dneska jsem se byl podívat na dva kandidáty.
7. 3. 2014 15:55
Re: Dík patří taky týmu Hjondéé.
Co je "smrterlného" na tom, když slušný člověk má v oblibě Škodovky ? Jsem vážně zvědav na vysvětlení.