Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Škoda Yeti II: Takhle asi bude vypadat

Michal Fokt
Diskuze (62)
Podle nejnovějších informací má nový yeti přijít o stylový design a převezme tvary kodiaqu. V tom případě je docela možné, že bude vypadat nějak takhle.

Škoda Yeti byl pro mladoboleslavskou značku velmi úspěšný model a jsem přesvědčen o tom, že je to do značné míry způsobeno i stylovým, cool designem. Pokud ale můžeme věřit různým zákulisním informacím a náznakům přímo z automobilky, bez toho se bude muset obejít. Druhá generace Škody Yeti, která po více než osmi letech škodovácké SUV nahradí, by totiž měla vypadat mnohem seriózněji - víceméně jako zmenšený kodiaq.

Těmito dostupnými informacemi se řídil i malajsijský grafik Theophilus Chin, jenž nakreslil možnou podobu druhé generace. Jedná se víceméně o kodiaq s lehce pozměněnou přídí a zádí z Fabie Combi. Může se tak stát, že se realita od této práce nebude příliš lišit. To bychom ostatně měli zjistit už záhy, Yeti II se představí světu už letos.

Auto se sportovnějšími rysy, které bude podle šéfa značky Bernharda Maiera "krásné a perfektně pasující ke značce", povyroste na délku atecy, tedy 4,35 m a nabídne prostornější kabinu i kufr, jenž by měl poskytnout více, než 500 litrů. K pohonu poslouží přeplňované benzinové i naftové motory, ale i hybridní systém, pohon všech kol bude za příplatek, stejně jako dvouspojková převodovka.

Michal Fokt
Diskuze (62)
30. 1. 2017 20:13
Re: Netrefili
Dnes som vedla nej stal, resp. som si ju celu prezeral. Samozrejme vyzera uplne inak. A zrcatka som si nevsimol. :-)
Avatar - Seeloewe
30. 1. 2017 15:33
Re: ach jo...
Asi tak nějak. Čekal bych třeba pokus o odmaskování testovací muly, nebo skutečného prototypu. Koho zajímá, co si představuje nějaký Malajec? :no:
Avatar - defusiq
30. 1. 2017 13:26
Re: Fóbie
+- ve stejný třídě, to už můžu rovnou říct, že to bude nástupce, protože Yeti byla taky Škodovka...ano finální podoba může být a nejspíš i bude jiná, ale komentuji to co je tady na fotce.
Avatar - LEGOPARK
30. 1. 2017 13:14
Hulime v redakcii, hulime?
Strasne primitivny pristup redaktorov k praci. Aky vysledok prace, taky redaktor.
Avatar - Barry Lyndon
30. 1. 2017 11:24
Re: Kodiak
Právě že toto jako Kodiaq až tak moc nevypadá. Reálný Yeti bude ještě daleko podobnější (viz. Ateca).