Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Spy Photos: Fiat Bravo

Ondřej Láník
Diskuze (34)
Poslední fotografie pořízené Carparazzi ukazují jedna z nejlepších snímků z reálného provozu a vše tak nasvědčuje tomu, že dříve zveřejněné fotografie a skici byly reálné.

Fiat při vývoji nového Brava velmi omezit výrobu prototypů a soustředil své úsilí na testování s pomocí počítačů a simulací. Zachytit některý z několika málo vozů proto nebylo snadné. Poslední fotografie pořízené Carparazzi ukazují jedna z nejlepších snímků z reálného provozu a vše tak nasvědčuje tomu, že dříve zveřejněné fotografie a skici byly reálné.

Italský konkurent Volkswagenu Golf se bude vyrábět pravděpodobně pouze s pětidveřovou karoserií hatchback, která bude mít délku výrazně nad čtyři metry. V motorovém prostoru se objeví agregáty známé ze současného výrobního programu i když půjde ve většině případů o jejich evoluční verze. Počítat lze se základním výkonovým rozpětím 70 až 125 kW, ale není vyloučeno, že Fiat půjde ještě dále. S novým modelem se očekává také představení další verze loga Fiatu.

Poprvé by se měl nový Fiat představit na ženevském autosalonu příští rok na jaře.

Ondřej Láník
Diskuze (34)
26. 10. 2006 13:51
Re: Oficialne fotky
Ja jsem netvrdil nic takoveho, ze by neco okopcili, ani ze se to nepodoba nejvic na starou Bravu, (coz je pravda), ale prvni dojem byl... golfoidní... v kazdem pripade :yes:
26. 10. 2006 09:51
Re: Oficialne fotky
Napadlo mne presne to stejne - kouknul jsem se na fotku zadku a u svetel jsem si rekl - co bude delat Golf VI, aby se odlisil, resp. takto bych si predstavoval evoluci tvaru svetel GV - GIV.
25. 10. 2006 21:38
Re: Oficialne fotky
Pěkné pěkně ... předek dost výrazně dýchá koreou (Hyundai Coupe?) ale zadní partie jsou moc pěkné, navazují na původní Bravo. Logo ujde... zvyknem si na cokoliv ;-)
Avatar - Enzo
25. 10. 2006 20:38
Re: Oficialne fotky
Diky za fotky. Nove Bravo vypada moc dobre. Chvalim odlisnost od GP. Je videt ze je to Fiat a to dokonce i pri zanechani svoji charakteristicky tvare, v dnesni dobe ojedinelej ukaz, kdyz se kouknu na modely VW je to prurez vsech trid se stejnym ksichtem, a jeste tak osklivym. Od Pola po Passat, no proste hnus. Verim v uspech, ma to grady, stavu, bude mit dobry motory, no proste super auto za snad rozumny penize. Snad neprepali vybavu a tudiz i cenu jako u Stila. Davam palec nahoru a drzim pesti.
25. 10. 2006 20:29
Re: Oficialne fotky
Marko válí :yes: Logo výborné, předek o řád lepší než GP, zadek lepší v... maskáči nahoře :-) Nakonec, když tak o tom přemýšlím... možná kdyby to nechali celý v maskáči a prořízli ten předek... tak by to ušlo ;-) P.S. Wollf mě zabije >:D Ale vážně... až na ty neharmonické zadní blinkry by to mohla být přitažlivá fiatka... tedy ty blinkry, na to jsem fakt moc zvědavej...