Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru BRZ: STI se nakonec jmenuje tS a nemá vyšší výkon

Diskuze (6)
Bylo by to hezké, kdyby Subaru postavilo silnější verzi kupé BRZ. Jak se ale ukázalo, tentokrát to nebude.

Subaru nejprve lákalo na obrázek nárazníku kupé BRZ ozdobený logy STI. Co to přesně znamená, vyšlo najevo velmi rychle a realita je vlastně zklamáním. Novinka se oficiálně jmenuje Subaru BRZ tS, je určena jen pro japonský trh a nemá silnější motor než standardní provedení.

Loga STI jsou proto doplněna jen vizuálním tuningem. Přední nárazník dostal černé lízátko, ve stejném stylu je provedeno i rozšíření prahů, víko kufru zdobí větší přišroubované křídlo ve stylu závodních aut. K takovým úpravám by se jistě hodilo i turbo pod kapotou – však motor z BRZ existuje i v přeplňované podobě a dává se například do Foresteru. Místo toho ale sportovní bodykit doplňují jen znáčky STI, černá kola a skořepinová sedadla Recaro.

Verze tS, kterou sami Japonci přirovnávají k M paketu u BMW, se představila na akci 86 festival na okruhu Fuji Speedway a do prodeje jde v říjnu. Nabízet se bude jen na domácím trhu jako příslušenství.

Diskuze (6)
Avatar - N6600
8. 8. 2013 07:11
Re: Ou
Radim sa k fanusikom Toyobaru, ale napriek tomu to nepovazujem za ranu pod pas. Krasa tychto trojiciek je v tom, ze si ich upravis sam presne podla seba. V zaklade mas solidny vykon, ktory na drifting a vyblbnutie bohate staci. Fakt, ze ho porazia na okruhu predokolky, ma nechava chladnym.
Ale ak by Ti tak velmi chybal vykon, mozes si kupit toto: [odkaz] Nemusis cakat na BRZ STI :-)
Avatar - JDM
7. 8. 2013 21:14
Re: Vyšší výkon
protože takhle si to BRZ můžeš vyladit podle sebe a taky asi hlavně že příjde STI .
i u imprez to bylo nejdřív WRX a potom STI .
Avatar - JDM
7. 8. 2013 21:10
Re: Ou
je jasný že bude , co by jinak kluci japonští od STI dělali??? :-!
Avatar - Lukin3
7. 8. 2013 17:30
STI
Tohle nebude ono avizované STI BRZ. Má se představit v Listopadu v Los Angeles tohle bude spíš M paket jako u BMW. Officiální stránky mlčí: [odkaz]
Avatar - Sloth
7. 8. 2013 17:18
Vyšší výkon
Zajímalo by mě proč se tolik brání trochu zvednout výkon. Podle mě by to prodejům jen pomohlo.