Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Subaru vábí na koncept Viziv Adrenaline a veze jej do Ženevy

Stanislav Kolman
Diskuze (2)
Japonská automobilka již potvrdila, že na ženevském výstavišti představí dva elektrifikované modely. Ty na stánku značky doplní koncept Viziv Adrenaline.

Čekání na další ročník ženevského autosalonu se nám hodně rychle krátí a ruku v ruce s tím se poodhaluje stále více konceptů, které se tento rok na výstavišti představí. Jedním z nich je také Subaru Viziv Adrenaline, auto zatím ukázané jen na jednom hodně tmavém snímku.

Subaru zatím neprozradilo nic konkrétního, ale první pohled naznačuje, že jde o malý crossover s jedním párem dveří bez konvenčních vnějších zpětných zrcátek, které nahrazují kamery. Obdobné řešení už do sériové podoby přetavilo Audi s elektromobilem e-tron a právě japonský výrobce by klidně mohl být dalším. Vzpomeňme jeho technologii s chytrým vnitřním zpětným zrcátkem, které umí promítat obraz ze zadní parkovací kamery.

Otvor v kapotě naznačuje, že by stále mělo jít o vizi počítající se spalovacím motorem v útrobách. Všimnout si můžeme také předních diodových světlometů ve tvaru písmene C a vystouplých blatníků dodávajících vozu robustní vzhled. Uvidíme, jestli se už na výstavišti dozvíme, o jakého sériového auta se jedná předobraz.

S dalšími informacemi a kompletním vzhledem se seznámíme již za pár dní. Ženevský autosalon startuje prvním tiskovým dnem 5. března a redakce Auto.cz samozřejmě bude na místě. Úvodní dojmy pro vás budeme sbírat už v průběhu nultého dne, takže se rozhodně máte na co těšit!

Stanislav Kolman
Diskuze (2)
20. 2. 2019 19:28
Tak, ešte jeden koment...
aby mali aspoň dva príspevky ;-)
19. 2. 2019 19:13
Tých konceptov už bolo ako hrachu...
reálne však vždy splodili fádny dizajn ;-)