Svět Motorů 27/2012: Bazar - Porsche 911

Vitek
Diskuze (0)
V pondělí vychází nové číslo Světa motorů. Co v něm najdete?

Zrcadlo týdne

Přerušení provozu registru vozidel. Štítkování pneumatik. Vědecko-technický park v Milovicích. Inovace v dopravě. Bentley má nové zastoupení v ČR. Elektrická Octavia v provozu. Prodeje ojetých kabrioletů rostou.

První jízdy novou Škodou Rapid

O nejočekávanějším modelu letošního roku jsme už napsali spoustu. Dosud však šlo jen o teorii a statické dojmy. Teď jsme se konečně exkluzivně svezli, a to ve Vídni.

Nejlepší český řidič 2012

Tradiční soutěž Světa motorů o nové auto zná letošního vítěze. Průběh mosteckého klání a dojmy soutěžících přináší podrobná reportáž.

Mix

Elektromobily Smart a Tata. Nafukovací pásy Fordu. Facelift Opelu Astra a Renaultu Espace. Nejrychlejší bentley v Česku.

Srovnávací test - Citroën C4 Aircross vs. Škoda Yeti

První české SUV už není nejmladší, jenže novinka od Citroënu také ne. Jde totiž o modifikaci staršího Mitsubishi ASX. Jejich souboj by tedy měl být vyrovnaný…

svetmotoru avizo svetmotoru avizo

Test - Renaulty Twingo & Clio R.S.

Ostré hatchbacky jsme provětrali přímo na sportovním okruhu. Můžeme tak nejlépe posoudit jejich skutečné dynamické vlastnosti.

Bazar - Porsche 911

Nestává se často, abychom v rubrice o ojetinách vyzkoušeli auto krátce před třicetinami, navíc světoznámý model věhlasné značky. Proto se na setkání s ním celá redakce hodně těšila.

Historie - Škoda 742 Furgonet

Ve slovenské továrně BAZ vznikla spousta velmi zajímavých prototypů. Jedním z nejzajímavějších je užitkový model odvozený od běžných škodovek řady 105/120. Vznikly tři kusy a dodnes existují!

Mix

Test odpočívadel. Propagace nealkoholického piva. Konec pojišťovny Direct v ČR. Asistenční služby jsou v kurzu. Alarmující výsledky ankety ohledně návyků českých řidičů.

Otázky

Chladič v elektrické octavii. Postih za nepřepsání vozidla. Dědické řízení versus ekopoplatek. Odpovědnost za provoz prodaného auta.

Reportáž - Kongres FIA v Praze

Prezident Mezinárodní automobilové federace Jean Todt je zneklidněn počty obětí dopravních nehod. V české metropoli přednesl návrh, jak tato děsivá čísla co nejvíce snížit.

Aktuální slevy

Doba dovolených je tady a velké oblibě milovníků moře patří kombíky nižší střední třídy s turbodieselem. Který je nyní nejvýhodnější?

Mix

Závod dětských autíček. Motokaskadér. Obrněné vozidlo postavené svépomocí. Filmová star na prodej. Olympijské značky v Londýně. Kalendář akcí.

Rozhovor - Lešek Semelka

Známý skladatel a zpěvák hodně a dlouho cestuje po republice. Jaké má zkušenosti za volantem a který typ vozu mu nejvíce vyhovuje?

Mix

Kopecký má jen krůček k titulu. V Nogaru Lacko zářil, Vršecký smutnil. Třetí vítězství Citroënu v MS rallye. Flat track na Markétě.

Velká cena Španělska formule 1

Rekord z minulého podniku (7 závodů = 7 různých vítězů) se nepřepisuje, letos podruhé vyhrál Alonso, tentokrát před domácími fanoušky.

Michael Schumacher v Praze

Minulý týden se v české metropoli ukázal další mistr avěta formule 1 - a rovnou ten největší, sedminásobný. Nemohli jsme u toho chybět.

svetmotoru avizo svetmotoru avizo

Nový Svět motorů zítra na stáncích

Nové číslo Světa motorů můžete zakoupit vždy od pondělí na stáncích. Již dnes jej můžete objednat přes formulář na stránkách Světa motorů.

Všichni předplatitelé dostávají jedno číslo časopisu za pouhých 19 Kč (51 čísel ročně celkem za 1071,- Kč), hodnotný dárek a přístup do elektronického PDF archivu časopisů od roku 2008.

Vitek
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly