Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla hasí jeden požár za druhým. Jakým problémům Muskova společnost čelí?

Stanislav Kolman
Diskuze (24)
Pokračování pořadu Elonovinky tentokrát velkou radost příznivcům Elona Muska neudělá. Zaměřuje se totiž na trable, které automobilka musela v posledních týdnech řešit.

Video se připravuje ...

Výrobce elektromobilů Tesla je celosvětovým fenoménem, který s trochou nadsázky rozděluje společnost na dvě skupiny. Zatímco jedni automobilku milují, ti druzí ji nemohou přijít na jméno. Nejnovější díl pořadu Elonovinky dnes její fanoušky rozhodně nepotěší. Věnuje se totiž problémům, kterým firma musí čelit.

Musk totiž v posledních týdnech nemusel řešit jen tragickou havárii Modelu X, ale i nebezpečné přepravování nových aut k zákazníkům, nedosažení přislíbené produkce Modelu 3, nedůvěru investorů i nemalý propad akcií. Více už se dozvíte v přiloženém videu…

A pokud vás zajímají i další projekty Elona Muska, připomínáme ještě předchozí díly o Boring Company či samotné Tesle. Pokračování série můžete vidět každé úterý na webu VTM.cz, Elonovinky vznikají ve spolupráci s webem Elonx.cz.

Stanislav Kolman
Diskuze (24)
11. 4. 2018 07:33
Re: Hodnota akcii
ACZ je nadčasové médium, tu čas neplatí. ;-)
Na budúci týždeň určite vyjde článok o škodováckej novinke, Š120... >:D
11. 4. 2018 07:30
Re: Hasiči nehasili .... měli tam poradce od Tesly :-)
Dajte mu niekto mokrý uterák...
11. 4. 2018 07:28
Re: Neuvěřitelný
Necvrkol si si z toho?
10. 4. 2018 21:15
Re: Kampan
A najdete to třeba na wiki, byť v EN: The comparison between the dangers of alternating current at typical power transmission frequences (i.e., 50 or 60 Hz), and direct current has been a subject of debate ever since the War of Currents in the 1880s. Animal experiments conducted during this time suggested that alternating current was about twice as dangerous as direct current per unit of current flow (or per unit of applied voltage).
10. 4. 2018 21:10
Re: Kampan
Budiž, ale i ten test s lavorem by měl být relativně v pohodě. Kohoutková voda má běžně odpor asi 2500 ohmů na cm. Proto taky lze používat přímotopné elektrické prvky bez krytých spirál k ohřevu vody.