Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla nejsou jen elektromobily. Seznamte se s úspěchy i plány nejznámější společnosti Elona Muska

Stanislav Kolman
Diskuze (29)
Nový díl pořadu Elonovinky se tentokrát zaměřuje na společnost Tesla. Ta je především o elektromobilech, zaměřuje se ale i na jiné aktivity. A pojí je zajímavé příběhy.

Video se připravuje ...

Společnost Tesla je nejznámějším dílem vizionáře Elona Muska. Aktuální informace, ale i budoucí plány výrobce elektromobilů shrnuje nejnovější díl pořadu Elonovinky, který vzniká ve spolupráci s webem Elonx.cz a můžete jej vidět každé úterý na VTM.cz.

První díl pořadu byl věnován Muskově společnosti Boring Company, ten druhý raketovém projektu SpaceX a nyní jsme se dočkali dalšího pokračování o samotné Tesle.

Nejde přitom jen o elektromobily, kterými se americká společnost v posledních letech proslavila. Video informuje i o dalších aktivitách firmy, zejména v oblasti solární energie. Jednou z Muskových vizí je zbavení lidstva závislosti na fosilních palivech, společnost chce naučit lépe hospodařit s obnovitelnými zdroji.

Více už ale v přiloženém videu…

Stanislav Kolman
Diskuze (29)
Avatar - .StenLi.
27. 2. 2018 16:41
Re: skoda
Co tam bolo nepresne?
27. 2. 2018 08:31
Re: Kam vietor, tam plášť.
Smajlikov si rozdal kopec, ale reakcia je stale mimo.

Ty si pisal o to, kto iny byrobil 100k automobilov a bola to nova automobilka. Ja ti odpovedam, ze polovica ciny. Nehovoriac o tom, ze Tesla bola zalozena pred 15 rokmi, to len tak medzi recou.
Zvysok k cinskym vyrobcom je nepodstatny, ze maju partnerstva je ich schopnost, Tesle nikto nebrani zdielat vyvoj. Je jej chyba, ze si nieco ako autopilota nech vyvynut a nahradi to vlastnym nepodarkom, ktory ju vrati o par rokov dozadu, rovnako ako si vyvyjaju dost vlastnych komponentov a nie su schopny zvladnut nabeh vyroby modelov.
A dotacie? Zrovna v kontexte Tesly by som ich preskocil, kedze su esenciou uspechu jej modelov...

Co sa tyka cerpacich stanic, vidim, ze to stale nechapes. Cerpacie stanice su drahe, to je jasne, ale nikto nenuti Teslu ich stavat pod firmou vyrabajucou auta. Jej smola, ze si tak zhorsuje hospodarsky vysledok. To snad mame pri diskusii o autach FIAT zapocitavat aj cely koncern FIAT, alebo RR ma zahrnat ako sa im dari v produkcii leteckych motorov?
26. 2. 2018 19:34
Re: Jako maloktery...
Ono je jednoduche napsat "Dohody si vymyslel", kdyz nenapise jake dohody.
Take je tak jednoduche napsat "i za cenu vědomých lží vč. nedodržování dohod" kdyz nenapise o jake lzi jde.
26. 2. 2018 19:20
Re: Jako maloktery...
Kým niečo napíšeš, skús o tom najprv trochu popremýšľať, aby si nepísal také koniny. To sú otázky jak od škôlkára.
26. 2. 2018 19:19
Re: Tu je zase odbornikov
Keby len úplné začiatky. Koľko je takých, ktorí začali, resp. aj sa im začalo ako-tak dariť, ale zarábali max. banke na úroky, štátu na dane a sebe z ruky do huby, tak to radšej zabalili. Lebo štát radšej podporuje "zahraničných investorov" ako vlastných schopných ľudí.