Top Centrum car otevřel v Kyjově nový Audi Terminal

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Společnost TOP CENTRUM car s.r.o. působí v Kyjově už 21 let. Za tu dobu dodala zákazníkům už více než 3000 vozů Audi, nyní rozšiřuje své služby díky nejmodernějšímu areálu Audi Terminal.

Realizaci projektu financovala společnost ŠkoFIN. V původních prostorách, které sousedí s nově vybudovaným Audi Terminalem, vznikl showroom a servis Hyundai, provozovaný dceřinou společností VISTA car s.r.o.

Areál o rozloze 15.000 m2 stojí na západním okraji Kyjova, dvanáctitisícového města v okrese Hodonín. Samotná budova, navržená podle nejnovějšího architektonického konceptu Audi, stojí na 120 pilotech a má dvě nadzemní a jedno podzemní patro. Celková zastavěná plocha je 5300 m2, v suterénu se nachází podzemní parkoviště s plochou 2500 m2 a kapacitou 180 vozů i prostory pro uskladnění pneumatik. Z energetického hlediska je nový areál takřka plně soběstačný. Vlastní solární elektrárna pokryje asi 90 % nároků na energii, včetně vytápění.

Showroom s výstavní plochou pro 17 vozů zaujme výrazným architektonickým prvkem, jednu z vnitřních stěn tvoří klopená zatáčka Daytona. Uvnitř se nachází také Audi café a kancelářské boxy s připojením k internetu, které mohou využívat zákazníci při čekání na servis. Součástí showroomu je i oddělená místnost pro předání nových vozů.

Servis využívá konceptu „pit lane“, který maximálně zkracuje cestu vozu od příjmu přes servisní dílnu, karosárnu, lakovnu a mycí box až k předání. Pracovníci servisu mají k dispozici nejmodernější technologie, které zahrnují rychlou kontrolu geometrie podvozku 3D měřením, válcovou zkušebnu brzd a tlumičů a automatické dávkování technických olejů s integrovaným ekologickým sběrem a likvidací použitých provozních kapalin. Nová moderní lakovna používá technologii infračervených zářičů, které umožňují opravu laku na počkání.

audi audi

Kapacita servisu se navýšila o 100 %, objednací lhůty se proto zkrátily na dva až tři dny, jak upřesňuje Jiří Polcr, jednatel společnosti TOP CENTRUM car. Kyjovská společnost je jedním z pouhých pěti autorizovaných míst pro údržbu a servis sportovního modelu Audi R8. Zázemí servisu je kromě toho připraveno i na nové druhy pohonných jednotek – elektromobily a motory spalující CNG. Obojí se v nabídce značky Audi objeví příští rok. V plánu pro nejbližší měsíce je i vybudování karosárny pro opravy hliníkových karoserií.

S Audi Terminalem vzniklo v TOP CENTRUM car devět nových pracovních míst, šest zaměstnanců společnost přijala z pracovního úřadu. Firma aktuálně zaměstnává 96 pracovníků, spolu s dceřinou společností VISTA car s.r.o. celkem 173 zaměstnanců. V souvislosti s dobudováním celého areálu a výstavbou showroomu ojetých vozů Das WeltAuto vznikne dalších 15 pracovních míst.

Prezentace klienta
Diskuze (1)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
Avatar - flyboyeda
16. 10. 2013 15:40
to je dobře že ještě existují kamenné prodejny,nebo terminál
člověk potom ví do čeho jde, audi je moje oblíbená značka, tak hodně štěstí

přecejenom prodávat auta online jako to začlo dělat BMW
není ono, bez těchto center by to nešlo, kde si to člověk může vyzkoušet

myslím že bude fungovat, nebo vlastně už funguje kombinace obojího