Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V Číně se budou vyrábět i další modely Škoda

Ladislav Čermák
Diskuze (88)
Mladoboleslavská automobilka rozšiřuje svoje zahraniční kapacity

Společnost Škoda Auto bude v Číně vyrábět další modely. Součástí již dříve uzavřené rámcové licenční smlouvy s čínskými partnery jsou nyní další kontrakty – kromě již dohodnuté licenční výroby vozů Škoda Octavia budou součástí tamního výrobního portfolia také modelové řady Fabia a Superb.

Výroba vozů Škoda Octavia v Číně bude zahájena v roce 2007, později přibudou také modelové řady Fabia a Superb a posílí tak expanzi značky Škoda na čínský trh.

Všechny tři modely Škoda budou vyráběny v závodech společnosti Shanghai Volkswagen. Již nyní v Šanghaji tým expertů připravuje rozjezd nového projektu. Prodej a servis vozů Škoda v Číně bude probíhat prostřednictvím sítě vybraných dealerů Škoda. Vozy vyráběné v Číně jsou určeny výhradně pro místní trh.

Předseda představenstva společnosti Škoda Auto Detlef Wittig v této souvislosti řekl: „Nové licenční smlouvy nastaví novou úroveň působení značky Škoda v Číně a potvrzují, že Čínu považujeme za jeden ze strategických trhů pro budoucí rozvoj značky. Díky spolupráci s našimi čínskými partnery se značce Škoda dostane maximální podpory pro zajištění její úspěšné budoucnosti v Číně.“

Licenční výroba v Číně je součástí růstových strategií společnosti Škoda Auto, do jejichž rámce spadají také montážní a výrobní projekty na Ukrajině, v Kazachstánu, Rusku, Bosně a Indii.

Ladislav Čermák
Diskuze (88)
21. 6. 2006 19:45
Re: Nech žije VW..
Tak tu bych nepřál ani Matesovi >:-[] >:-[]
21. 6. 2006 19:44
Re: Nech žije VW..
:yes:
21. 6. 2006 19:42
Re: OT: KAŠPÁREK
Absolutně ne. Pochop, kategorie kazí/nekazí... to prostě není kategorie pro diskuzi na auto.cz. Vím bezpečně, koneckonců ti to potvrzují i kolegové, že jsme to tu dotáhli do poměrně slušné úrovně. A tedy klasický kazič, to je ten, kdo píše jednověté výkřiky, třeba o tom, že Subaru jsou pro socky a podobné hovadiny... ale my tu žádného nemáme... jen občas, ale rychle zmizí... protože jsem přesvědčen... že když si kdokoliv přečte pár diskuzí pod články, je mu hned jasné že úroveň myšlének zde je vysoká. Osobně jsem se tu moc, moc dozvěděl i na diskuzi... a stále se dozvídám... i o lidech... ;-) :yes: P.S. A Skyline? TTTom? Vytekli, nic víc... epizoda nezkušenejch kluků... rozumíš poker... poker nemužeš hrát, když se červenáš, jen uvidíš párátko od rtěnky... teď si to tu budou muset vylízat :-) ale to si měli uvědomit dříve. ;-) :yes: Jinak, osobně se mi líbí zabejčilost TTToma a za to jej oceňuji. Skyline je dle mého málo "pružnej", píše při zdi a nemá na humor... jinak zná... ale to tady kdekdo. Ta absence humoru u Skylina...a to je problém. Tedy jeho. Ovšem velkej problém vidím (už déle) u ZZ... tam tuším problém v charakteru. Stručně řečeno - grázzlík. Šeptám, abych ho nevytočil. Ovšem, nejezdím se ZZ na čundr, tak to házím za hlavu. Jo, a často me překvapí... mile... nějakej Alessio... třeba s Kolumbem... ;-) :yes:
21. 6. 2006 19:09
Re: Superb
Alessio, to není o VELIKOSTI, nybrž o praktičnosti při nakládání, vykládání a o tom CO tam dostaneš... ne apriori KOLIK tam toho dostaneš. A protože v combi je nutné odjistit ještě rukou horní rolovací plato, je z tohoto pohledu pořadí - liftback, kombi, sedan.
21. 6. 2006 19:04
Re: OT: KAŠPÁREK
Tady přece diskuzi nekazí nikdo... co to plácáš, Alessio? :no: Jak můžeš na diskuzi, kde to jiskří myšlénkama tohle plácnout. Podívej se jinam... A když už tu někdo ulétne jak na letišti (viz Hombre nahoře) někdo mu to vysvětlí... Ostatně o kaziči ani ZZ nepíše. Naopak... Čulibrk a spol... tím je myšlen jaksi šašek... kašpárek... Já jsem pevně přesvědčen, že myslí Skylina, protže většího kašpárka tu za poslední tejden dělal ztěží někdo jinej. Jinak, pokud není Skyline zmítán děsem zoufalosti, dá se číst. Dnes se hodně snažil třeba pod BMW... svůj názor na to jsem mu tam napsal i já... ale tak to v životě je, že se názory střetávají. Můj pohled na "kašpárkovství" Skylina je velmi chápavý a úsměvný... také mi není dvacetsedm :-) a protože vím, že to vyšumí, neboť by mu tu těžko kolegové tolerovali, aby ústředním tématem diskuzí na auto.cz byla má osoba (jsem asi jeho fetiš :-) ), ani bych mu roli toho kašpárka, nehodlal protlačovat, jako ZZ. Vždyť všichni jsme si tu rovni a každej prodáváme jen své myšlénky. Občas si koupím já tvojí, jindy ty třeba mojí. Vlastně si myslím, že ZZ to tu lehce začíná nezvládat. Tak uvídíme. Každopádně Čulibrk... to je legenda. Opravdová :-) :yes: