Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V Číně se propadla silnice, do díry zahučel skútrista bez helmy

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Komický, ale zároveň velmi nebezpečný incident se odehrál v přímořském městě na jihu Číny. Jezdec na skútru si naštěstí odnesl jen drobná poranění.

Video se připravuje ...

Silnice se propadla v jihočínském městě Beihai, které se nachází hned u moře. Záběry ukazují, že v momentě propadu na místě incidentu naštěstí nikdo nebyl, největší drama však teprve následovalo.

Do díry ve vozovce totiž zahučel skútrista, který si jí všiml až na poslední chvíli a včas nedobrzdil. Do značné míry šlo také o jeho nepozornost. I když to z videa není jasně patrné, tamní zdroje uvádí, že v ruce držel telefon. Na hlavě navíc neměl bezpečnostní helmu.

The Guardian ale nakonec přišel s informací, že jezdec místo nehody opustil jen s drobnými poraněními. Odhadem se přitom propadl o zhruba dva metry. Věříme, že s odstupem času přijdou následující záběry úsměvné i jemu.

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Avatar - Hotwire
23. 8. 2017 10:33
Re: tak toto sa deje aj u nas
Viem si predstavit ze typek este dostal pokutu za neprisposobenie jazdy stavu vozovky. >:-[]
Avatar - Hammunasakra
23. 8. 2017 09:46
Re: tak toto sa deje aj u nas
:yes: :-)
Avatar - 3_diamanty
22. 8. 2017 22:37
tak toto sa deje aj u nas
[odkaz] ... podlozie je uz tak znicene v mestach ze hruza... navyse priroda nie je blba a vracia nam to vsetko pekne aj s urokami.. ked este aj vidim ako sa dnes robia cesty a ako sa vsade setri tak sa nie je comu cudovat ze tu a tam sa obcas cosi "prepadne" ... zvykajme si

ale aspon si mozeme povedat ze drzime s cinou krok .. aj ked neviem ci to je zrovna vyhra ;-\