Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Infiniti Q50 proti každodenní šedi

Jan Mička
Diskuze (10)
Infiniti Q50 má být víc, než jen do každodenní šedi zapadající prémiový sedan. Tuto skutečnost líčí nové oficiální video, které zaujalo naši pozornost.

Sami uznáte, že většina prémiových sedanů střední třídy je na našich silnicích takřka neviditelná. Infiniti ale vkládá do nového modelu Q50 velké naděje, což mimo jiné dokazuje v přiloženém videu. Vyplývá z něj, že i když vlastníte německý prémiový sedan s cenou okolo milionu korun, nakonec stejně splynete s davem. Infiniti Q50 má být v tomto revoluční. Koupí si jej hlavně ti, kteří se chtějí odlišit. Je skutečně nový sedan tím, co už dlouho hledáme?

Jan Mička
Diskuze (10)
28. 8. 2013 10:50
Re: Psal jsem to,
Ber to tak...
Aspoň si majitelé francouzsko-japonského auta mohou říkat, že mají skoro Maserati...

Jinak.. Ty auta se podobají hlavně jen díky prolisu přední kapoty. Boční linka má úplně jiný tvar, stejně tak jako ta přední světla.

Ghibli mimochodem skutečně rozvíjí klasický Maserati designový jazyk, který byl už použit tady (a možná ještě dřív):
[odkaz]

Je to prostě přirozený vývoj tvarů a tady se trošinku střetl... Jsou to obě pěkný auta... Dokud nebyl Renault měl sem pro Infiniti slabost...
28. 8. 2013 10:31
Re: Psal jsem to,
Porovnaj aj [odkaz]

Podobnost medzi Ghibli a Q50 sa popriet neda, ale nepovedal by som, ze Ghibli sa inspirovalo Q50, skor, ze rozvija tvary GranTurisma, ktore tu bolo ovela skor.

P.S. Okrem toho, Ghibli je nazivo obrovske auto a Q50 je o triedu nizsie, verim tomu, ze pri porovnani nazivo budu rozdiely ovela zretelnejsie ako na obrazkoch.
28. 8. 2013 09:49
Re: Psal jsem to,
schválně porovnej
[odkaz]
a
[odkaz]
28. 8. 2013 09:48
Re: Psal jsem to,
Pozri sa este na Maserati GranTurismo z rovnakeho uhla a potom sa zamysli.
28. 8. 2013 09:45
Re: Psal jsem to,
že vzniklo později a hodně se Q50kou inspirovalo