Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Když se redaktorům nedaří…

redakce AUTO.CZ
Diskuze (31)
Kdy jindy než na Silvestra bychom se měli pochlubit s tím nejhorším, co nás během natáčení letos potkalo.

Video se připravuje ...

Podobných „přežbleptových“ koláží bývá pravidelně plné silvestrovské televizní vysílání, i my se pokusíme se svou troškou přispět. A můžu vám říct, že jsem se při sledování našeho sestřihu docela pobavil! Jenom bych vás rád ujistil, že Honza Mička má ve skutečnosti daleko bohatší slovní zásobu, než by jeho místy trochu rázovitý projev naznačoval…

Toto ujištění prosím berte s nadsázkou. Ostatně jako celé naše silvestrovské video. A do nového roku přeju kromě klasického zdraví a štěstí taky co nejvíc humoru a dobré nálady!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (31)
4. 1. 2016 23:55
Re: No, tak jsem si to pustil... to jsem asi neměl.
Vzpomínám na slavné video, jak Markovi Ebenovi „ukradli“ ze zaparkovaného auta motor. Když to zjistil, tak... ani tehdy z něho nic sprostého nevypadlo
3. 1. 2016 08:07
Fajné
Jen dal, chlapi, obcas se nezadari, ale makate, tak at vam to dal vychazi :-) :yes:
2. 1. 2016 19:01
Re: no tak vazeni, nemeli byste se zabanovat?
ale to je preci uplne jedno, vulgarita je vulgaritou jenom kdyz to jako vulgaritu chapes. v tom videu jsou pouzita zrejme v obecnem slova smyslu vulgarni slova, ale nejsou pouzita vulgarnim zpusobem, tedy je mi to uplne u zadku, co tam rekli, a nevidim jediny duvod, proc bychom si meli hrat na neco, co nejsme, a melo by se to pipat. me spis zarazi to, ze tohle snad melo byt vtipne video no a vtipu je v nem jak safranu. ona totiz i spravne pouzita vulgarita pro vetsinu lidi vtipna je (kdo se nesmeje izerovym vtipum?), jenze tady to proste legracni z velke casti neni a to z prosteho duvodu - postrada to vtip. a samozrejme, vulgarita to nezachrani.
Re: no tak vazeni, nemeli byste se zabanovat?
Vulgarity netolerujem. V slušnom médiu to aspoň prekryjú pípnutím.
Avatar - Floyd
1. 1. 2016 18:01
Re: no tak vazeni, nemeli byste se zabanovat?
Jednou v roce, úplně poslední den, se alespoň tady v Čechách v médiích objevují takové nepodařené podařené věci. Když víš, že to bude jen na Silvestra, tak se to snad dá tolerovat. Alespoň já ho tedy toleruji, včetně těch vulgarit. Jindy v roce bych takové video zkritizoval taky.