Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nepovedené parkování je reklamou na Porsche

David Bureš
Diskuze (14)
Automobilka Porsche novou reklamou naznačuje, že její závodní jezdci umí jezdit jedním směrem – dopředu.

Paralelní parkování je pro některé řidiče těžký oříšek. Porsche novým reklamním videem naznačuje, že i jeho jezdci tento úkol někdy nezvládnou. Důvodem ale není to, že by neuměli řídit.

Ba naopak, podle Porsche umějí závodní piloti jezdící s vozem této značky jet pouze dopředu. Tuto disciplínu přitom zvládají s přehledem, vždyť podle slov zástupců značky dokázali zvítězit již ve více než 30.000 závodech. Do boxů přitom zpravidla couvat nemusí, jejich závodní speciál sem totiž odtáhnou mechanici.

Řidičem, který s Porsche 911 nedokáže zaparkovat do řady, je mimochodem německý závodník Marc Lieb. Ten s automobily značky Porsche závodí již několik let, zúčastnil se i sedmi ročníků čtyřiadvacetihodinovky v Le Mans.

David Bureš
Diskuze (14)
8. 10. 2013 11:38
Re: Neumíš parkovat? Nejezdi vůbec!
nezlobte se na mne přiznám se já to prsotě neumím na poprvé to většinou nedám, z 99% takto prsotě neparkuju všude kde se pohybuju tak to nepotřebuju a v autoškole jsem to zkoušel tak 2x...
6. 2. 2013 23:32
Dobrá reklama,
ale celkově bych nebyl tak vysazenej na lidi co dneska nedokážou solidně zaparkovat. Já třeba se Seicentem zaparkuju naprosto v pohodě kdekoliv - perfektní výhled, malý auto, přesně vidím kde končí. Ovšem ty dnešní super bezpečný auta s neviditelnou kapotou (vysoká hrana přístrojovky pod oknem) a neviditelným zadkem díky maličkým oknům, to je při parkování tragédie. Řidič je metr daleko od auta před sebou a má pocit že je těsně u něj. Vzadu sice už má dnes plno lidí senzory, ale ty taky občas nevezmou všechno - třeba otec takhle nacouval do zídky která byla přesně pod těmi senzory. Malý rejd kol je potom posledním bonusem.
3. 2. 2013 18:35
Re: Neumíš parkovat? Nejezdi vůbec!
Nedokážes si pozrieť reklamu a zasmiať sa na tom? To je príšerné ako pri všetkom musia byť komentáre tohto typu.
Avatar - salamoon
2. 2. 2013 23:12
Re: paradni reklama
:yes: :yes: :yes:
1. 2. 2013 19:15
Re: mne to pripada skor ako reklama na vw
to bude asi tim, ze sou v jednom koncernu? ....je to jako reklama na alfu romeo....taky propleta mezi unama, pandama a puntama....