Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video Porsche Panamera GTS: Bokem ve čtyřech

David Bureš
Diskuze (1)
S Porsche Panamera se dá jezdit bokem i se třemi spolujezdci na palubě.

Porsche zveřejnilo video propagující Panameru GTS, nejnovější verzi tohoto modelu. Automobilka dává najevo, že s tímto autem při jízdě bokem pobavíte nejen sebe, ale i své tři přátele, kteří mohou jet s vámi.

Podobně jako například u první generace Cayenne bude i u Panamery model s označením GTS tím nejsportovnějším v nabídce. To má být jasné již při prvním pohledu na lehce upravený vzhled karoserie s novým předním nárazníkem vybaveným většími vstupy vzduchu. K identifikačním znakům mají patřit i prahy, rámy oken, difuzor a některé další prvky v černé barvě. Pozornému pozorovateli neunikne světlá výška snížená o 10 mm.

K pohonu Panamery GTS slouží atmosférický vidlicový osmiválec o objemu 4,8 litru, který je naladěn na výkon 316 kW (430 k) při 6700 min-1, což je 22 kW (30 k) více než u modelů S a S4. Podobná situace se opakuje i v případě točivého momentu, který u GTS vrcholí hodnotou 520 Nm, zatímco u starších sourozenců je k dispozici 500 Nm.

S motorem standardně spolupracuje dvouspojková sedmistupňová převodovka PDK a elektronický pohon všech čtyř kol Porsche Traction Management (PTM).

David Bureš
Diskuze (1)
Avatar - eLzyx
24. 11. 2011 01:52
super
takhle má znít Porsche :yes: řev motoru, kvílení gum. A ne klapot nějakýho pitomýho dieselu 8-s