Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: První upoutávka na nový The Grand Tour! Co na nás Clarkson a spol. chystají?

David Bureš
Diskuze (3)
Také v druhé sérii své show The Grand Tour pro nás Clarkson, Hammond a May chystají spoustu skopičin.

https://www.facebook.com/thegrandtour/videos/642354329296445/

Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May pilně pracují na dokončení druhé série své automobilové show The Grand tour, vysílané prostřednictvím internetové služby Amazon Prime. Vysílání druhé série sice začne až na podzim, Amazon ale na ní láká už nyní, pomocí první upoutávky!

Díky tomu máme první záběry toho, co pro nás bývalí moderátoři Top Gearu chystají. Vedle elektrického superauta Rimac Concept One, s nímž Hammond těžce havaroval ve Švýcarsku, v upoutávce dále nechybí McLaren 720S, Bugatti Chiron, Mercedes-AMG GT R nebo Lancia 037, tedy samé zajímavé vozy. Z dřívějších zpráv přímo z natáčení pak vyplývá, že dále budou testovány i Audi TT RS nebo Ariel Nomad. V jednom z dílů se pak podle všeho ukáže i Lada 2107.

Clarkson a spol. budou stejně jako v první sérii cestovat po celém světě (na což ostatně odkazuje samotný název pořadu), těšit se tak můžeme na testy aut v různém prostředí. Mořské pobřeží, poušť, širé zelené pláně, to všechno v traileru je. Natáčelo se v Chorvatsku, Švýcarku, Mosambiku i v domovské Velké Británii. A jak upoutávka též dokazuje, nebude to jen o automobilech.

Amazon zatím neoznámil, kdy druhou sérii The Grand Tour uvidíme. Dosud se hovořilo o zahájení vysílání v říjnu, plány ale narušila Hammondova nehoda ve Švýcarsku, při níž shořel elektrický hypersport Rimac Concept One a sám moderátor si těžce poranil koleno. Zatím stále není jasné, zda se kvůli tomu vysílání nějak neodsune. Clarkson k tomu pouze uvedl, že nyní musí přepisovat scénáře s ohledem na to, že „křeček“ nemůže po několik následujících měsíců řídit.

První série měla nakonec 13 dílů (o jeden více, než se čekalo), a tak by stejný počet mohla nabídnout i ta druhá. Víme jen to, že smlouva mezi triem moderátorů a Amazonem platí na tři roky a 26 odvysílaných epizod celkem.

David Bureš
Diskuze (3)
Avatar - Dinar
12. 7. 2017 10:17
Re: Nemůžu se dočkat
To Hammondovo "watch this!" za volantem Rimacu je docela prd.el v kontextu toho, co následovalo. >:D
Každopádně jsem S2 natěšenej. ;-)
12. 7. 2017 07:33
Nemůžu se dočkat
Další část respektuhodného zápolení mezi GT a TG je tu. Tato zábava nemůže fandu do aut nechat chladným :yes: ;-)
12. 7. 2017 00:45
Hm
teaser fajn,

tesim se na zmeny, jestli nejake budou a stihli v dobe nataceni druhe serie reagovat na vytky k prvni serii (hosti, The American atd). Vzhledem k narocnosti produkce mam pocit, ze druha serie se uz tocila uz kdyz se tocila prvni no