Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Renault Sandero RS - Sportovní Dacia má dostat dvoulitr

Ondřej Chamilla
Diskuze (9)
Ostrá Dacia nakonec opravdu vznikne, jak ukazuje oficiální video. Bude se však prodávat pod značkou Renault, a to jen na některých trzích.

Že se Dacia Sandero prodává na některých trzích rovněž jako Renault, pro vás patrně nebude nic překvapivého. Pod značkou Renault však vznikne Sandero rovněž ve sportovní verzi, a nepůjde o žádnou přeplňovanou dvanáctistovku – zdroje z automobilky hovoří o starém známém atmosférickém dvoulitru původem z předchozího Clia RS. Vůz pravděpodobně nebude mít 200 koní, ale i kdyby jich měl 140, tedy 103 kW, půjde s přehledem o nejrychlejší Sandero. Model Duster s dvoulitrem dává v Brazílii výkon 150 koní na etanol, možná tedy půjde o totožný agregát. Samozřejmostí je spojení se šestistupňovou manuální převodovkou.

Jak můžeme vidět na videu, automobil je již hotov a probíhají poslední testy. Vůz dostane výraznější přední nárazník s diodovým denním svícením, větší brzdy, dvojitou koncovku výfuku, černá kola a další upravené detaily. Plné odhalení vozu očekáváme v následujících týdnech. Sportovní Sandero RS se bude prodávat pravděpodobně hlavně v Rusku a Brazílii.

Ondřej Chamilla
Diskuze (9)
27. 4. 2015 20:25
To mě podrž...
...Jestli to bude jezdit jako RS (aspoň zčásti) a stát jako Sandero, tak smeknu i s vlasama. :yes:
27. 4. 2015 20:23
Re: Komedianti, ani konvenční auta jim nedrží pohromadě
Ze se s nim zahazujes, vzdyt on tu pise jen aby tebe a par dalsich provokoval...
27. 4. 2015 15:40
Re: zábavné autíčko
No uvidíme, na kolik vyjde, a jak se s ním bude jezdit. Každopádně kluci z Dieppe jsou machři a ladit auta uměj. A jako alternativu ke Svišťovi sport to bude bratelný. :-)

Koukám, Maros palcuje jak o život. >:D
27. 4. 2015 15:23
Re: zábavné autíčko
Najzábavnejšie auto za takú cenu som myslel ;) v tom cenovom intervale v porovnaní s ostatnými v takej istej resp. podobnej cene...
27. 4. 2015 14:40
Re: zábavné autíčko
Nejzábavnější asi ne, ale sranda by s ním bejt mohla. ;-)