Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Šťouchaná při závodě Nascar skončila rvačkou

Michal Fokt
Diskuze (8)
I tohle je Nascar - dva pick-upy projely v boji o první místo cílem mimo asfalt a vítězný jezdec s příjmením českého původu se stal cílem fyzické inzultace v duchu amerického fotbalu

Trošku jako jeho jmenovec u Little Big Hornu si musel při závodě Nascar trucků na okruhu Canadian Motorsport Park připadat Cole Custer, jenž přišel kousek před cílem o vítězství. Soupeř John Nemechek ho (i sebe) vytlačil po chvilce "oťukávání" dost nevybíravě až na travnatý pás a oba vozy zaklesnuté do sebe projely následně cílovou páskou v opačném pořadí, než jak se to ještě o pár desítek metrů dříve vyvíjelo. Custer následně neudržel nervy na uzdě a skončilo to trošku ve stylu amerického fotbalu.

Michal Fokt
Diskuze (8)
Avatar - Ham.
6. 9. 2016 17:45
Re: Se vůbec
Na těch závodech jsou komisaři jako na každých jiných, tohle se tam prostě děje v každém závodě a běžně to prochází, tady je to výjimečné jedině tím, že takto v clinchi proletěli oba cílem. Pusť si ten závod celý a spočítej si kolikrát tam byl někdo naremplován a vytlačen z dráhy (hned na začátku tohoto krátkého videa máš úplně stejný zákrok #2 na #23), prostě Kanada. A ksichty si tam jezdci "malují" také docela často, opět zcela běžná věc, která k tomu závodění patří stejně jako třeba ke kanadskému hokeji.
[odkaz]
6. 9. 2016 15:08
Re: Se vůbec
No tak úplně samozřejmý bych to neviděl. Když vyhraje podvodem, tak by správně měl být diskvalifikovaný. Bylo evidentní jak se ho nejdřív pokusil roztočit drcnutím do zadku a následně ho prostě vytlačil z trati. Já bych mu zmaloval xicht taky, aby příště věděl jak se na trati chovat.
6. 9. 2016 13:58
Re: Se vůbec
Vypadalo to celkem neúmyslně, ale po závodě se v rozhovoru Nemechek přiznal, že kdyby byl na jeho místě Custer, udělal by to prý také (vytlačení). No, moc fanoušků si tím nezískal...
Avatar - Ham.
6. 9. 2016 13:02
Re: Se vůbec
Samozřejmě zůstal první, žádná diskvalifikace se nekonala.
[odkaz]
Tohle není evropské závodění pro holky, tady je kontakt povolen a aut vytlačených na bariéru nebo naopak na vnitřku zatáčky na trávník je za jeden závod několik. Tohle se jezdí podobně jako třeba rallycross.
Avatar - skejpa
6. 9. 2016 12:54
Re: Se vůbec
JJ tak nějak to vidím taky.