Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Takto se v Rusku bojuje s řidiči, kteří si zkracují cestu po chodnících

Ondřej Chamilla
Diskuze (45)
Skupina mladých Rusů se rozhodla bojovat proti řidičům, kteří si zkracují cestu po chodnících. Tamním šoférům aut se to však nelíbí a občas jsou až agresivní.

Za poslední dvě desetiletí výrazně stoupl počet automobilů v Rusku, na což tamní silnice nebyly připraveny. Zejména ve městech vznikají dlouhé kolony, a tak se řidiči snaží hledat objížďky. Někdy i za cenu porušování předpisů a jízdy po chodníku.

Skupina mladých lidí se však proti tomuto nešvaru rozhodla bojovat, a tak si vyhlédla problematická místa, zastaví řidiče na chodníku a poprosí je, zda by se mohl vrátit zpět na silnici. Mnoho lidí více či méně ochotně zacouvá zpět, objeví se však také agresivní jedinci, kteří najíždějí do lidí a snaží se projet. Ti poté dostanou na čelní sklo nálepku, která se špatně sundává a trochu extrémním způsobem jim znemožní pokračovat v cestě. Holt na hrubý pytel, hrubá záplata.

Ondřej Chamilla
Diskuze (45)
30. 3. 2015 22:14
Re: jak to píší jinde
zeme kmotru je s morálkou >:D
Avatar - Bully_
18. 3. 2015 19:36
Re: Klasický přístup k následku, nikoliv ke zdroji ...
Ja bych tem nekolika napapankum v autech, co nerespektuji dopravni predpisy, zakony, moralku a zdravi a zivoty ostatnich vubec pridal par tisic dolaru mesicne ze statni kasy. Nebyli by tak frustrovani a proste by s usmevem odcouvali- vzdyt by nemeli zadny duvod tak spechat a nechat si kazit dobrou naladu :yes:
18. 3. 2015 16:32
Klasický přístup k následku, nikoliv ke zdroji ...
Jasně lidi jezdí po chodnících ( širokých jako cesta v rychlosti asi 10 km/h ) a nebo parkují v druhé lajně ( často čekajíc v autech ) nebo parkují na itala ( zkuste si chvíli parkovat v italských velkoměstech a zjistíte, že jinak než na chodnících v zákazech apod. se prostě zaparkovat nedá ) - prostě páchají věci, které jsou špatné.

Řešení je tedy to, že vezmu partičku kámošů z posilovny a půjdu tyhle hnusné ošklivce srovnat do latě. Skočím jim s kamerou nebo děckem ( na jednom videu používají asi 10.leté děcko k zastavování aut ) do cesty a řeknu jim, že pokud to neotočí, tak dostanou nálepku na přední sklo. Místo toho, aby jim umožnili alespoň sjet zpět do cesty v místě kde je zastavili, je donutí couvat zpět ( nebo nálepka ) ... V případě, že je někdo normálně pošle do zádele ( normální reakce ) a nebo na ně tahá pistoli, dupne na plyn apod. ( trošku přes čáru ) tak se mu pověsí na auto a začnou ho oblepovat nálepkama ... tudíž z člověka jedoucího 10km/h po chodníku a nebo parkujícího v druhé lajně a čekajícího na manželku co šla do trafiky, tady máme nasraného člověka plného adrenalinu s nálepkou přes čelní sklo a nebo v případě, že se člověk začne bránit - skopaného, stresovaného člověka s nálepkou přes přední sklo ...

Chlapcům poradím jediné - bojujte se zdrojem problémů. Proč tam lidi jezdí po chodnících ? ( protože tam jsou zácpy / nejsou zábrany apod. ) Proč tam lidé parkují v druhé lajně ? Jenže to by nebylo asi tolik shlédnutí na yotube a následných peněz z toho ...
18. 3. 2015 16:24
Re: Neobhajuji ani jednu stranu,
:)) ... V jednom videu, kde buzerují lidi, kteří kouří na veřejných prostranstvích a stříkají jim po xichtě vodou říkají, že jsou to socialističtí aktivisté - takže tak.
Avatar - iudex
18. 3. 2015 12:22
Re: Neobhajuji ani jednu stranu,
Ja som čítal, že tí chlapci, čo to robia, pochádzajú z tajnej ruskej židovskej sekty a majú napojenie na americkú židovskú lobby, ktorej vplyv siaha až do Bieleho domu. Cieľom tejto vysoko profesionálnej a premyslenej kampane je v skutočnosti poukázať na prepojenie šoférov tých áut na ruské vedenie až priamo k prezidentovi a prispieť tak k pádu nášho milovaného vodcu a ovládnutiu sveta americkou židovskou lobby. :-!