Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW T-Roc nechává nahlédnout do svého interiéru. Bude hodně výrazný

David Bureš
Diskuze (15)
Po Atlasu nebo Tiguanu Allspace se Volkswagen připravuje na debut dalšího zástupce kategorie crossoverů/SUV. T-Roc bude chtít lákat na výrazný vzhled.

Volkswagen se připravuje na blížící se premiéru nového crossoveru T-Roc a ještě před odhalením postupně odhaluje některé jeho detaily. Nejnověji nechal nahlédnout do interiéru. Volkswagen T-Roc se světu ukáže už za týden, ve středu 23. srpna. Zahájení předprodeje je plánováno na letošní říjen, uvedení na český trh pak proběhne na začátku roku 2018.

Na poměry Volkswagenu bude chtít T-Roc lákat na hodně výrazný vzhled, a to jak zvenku, tak uvnitř. V interiéru se můžeme těšit na neobvyklé materiály nebo barevné dekory, které jej skvěle rozzáří. Konkrétně ve videu prezentované žluté obložení vypadá hodně dobře!

Zvenku se pak můžeme těšit na specifickou příď, kterou se T-Roc bude chtít odlišit od ostatních modelů značky. Přední partie s rozdělenými světly (denní svícení a směrovky budou umístěné zvlášť) vychází z řešení stejnojmenného konceptu, který debutoval již před třemi lety. Oproti němu však sériový model bude pětidveřový, nikoliv dvoudveřový s otevřenou karoserií. T-Roc bude chtít zajmout nejen za světla, ale také za tmy, a to svým svébytným světelným podpisem.

Zhruba 4,35 metru dlouhý automobil bude sdílet platformu Audi Q2, kterému se přiblíží i svojí mladistvou osobností. Z hlediska motorů se můžeme těšit na nejmodernější techniku koncernu v podobě tříválce 1.0 TSI a čtyřválce 1.5 TSI, k dispozici budou také vznětové jednotky. Na rozdíl od mnohé konkurence se pak údajně můžeme těšit také na nabídnutí pohonu všech kol.

David Bureš
Diskuze (15)
Avatar - Beefcake
17. 8. 2017 01:12
eee
Mam pocit, ze toto bude celkom zaujimave auto a nieco ine, ako sme pri VW zvyknuti.
16. 8. 2017 22:27
Re: vw v krizi
No já bych řekl, že je to přesně naopak, v dobách B5 měl Passat v evropských prodejích silné a důstojné soupeře. Mondeo, Vectra, Laguna, ale i další třeba japonské modely byly velmi úspěšné. V roce 1997 tedy když byla generace B5 druhý rok na trhu, tak nejprodávanější auto Evropy ve střední třídě bylo Mondeo, Passat měl velký odstup skoro 50 tis. ks. Naopak další generace Passatu B6, B7, B8 totálně přefikly konkurenci a dnes má B8 absolutní dominanci na trhu, kdy drží kolem 33% trhu v Evropě a prakticky nemá vážného konkurenta, pak je dlouho dlouho nic, následuje Superb, který nemá ani poloviční prodeje a až pak Mondeo a Insignia už s obrovskými odstupy, kdy nemají ani třetinové prodeje v porovnání s Passatem a zbytek konkurence doslova nestojí za řeč. Takže s Passatem to jde jednoznačně do kopce a B5 byla v podstatě jedna z prodejně nejslabších generací Passatu, která tak tak stačila na konkurenci.
16. 8. 2017 21:40
vw v krizi
poslední vw byl passat b5 pak to jde z kopce...
16. 8. 2017 20:52
Re: Tak nevim,
Když jsem poprvé viděl int. tohoto auta na netu, nadchlo mne to. Přiznávám. Málokdy se jdu podívat na skutečnost, tentokrát mi to nedalo. Prostě jsem si všiml nějakých ne dobře sesazených dílů palubky. Ale mohl to být jeden kus. Nejel jsem, nemám ve zvyku projíždět auta o kterých vím, že je nekoupím.
Myslím, že int. toho malého SUV VW bude podobný Tigi 2. A ten se mi líbí. První snímek to napovídá.
16. 8. 2017 20:44
Re: Tak nevim,
JirkoX,samozřejmě tvůj názor ti neberu.Každému vyhovuje něco jiného,každý se může cítit dobře v něčem jiném.V čem s tebou nesouhlasím je "nic moc zpracování" interiéru P3008.Zkus se v tom alespoň projet.Ale jasně,pokud jsi naladěnéj na vw,pochopitelně to neuvidíš.Ale na ten výraznější interiér u toho vw se fakt těším,třeba se jim to povede a bude to hezký.Ale to by se tě asi už nelíbilo,že..