Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Windows Mobile pro vozy Fiat, Lancia a Alfa Romeo

Libor Zezulka
Diskuze (98)
Fiat Auto představí na ženevském autosalonu 2006 spolu s vedením automobilové obchodní jednotky Microsoft produkt Blue&MeTM, založený na technologii Windows Mobile for Automotive.

Fiat Auto představí na ženevském autosalonu 2006 spolu s vedením automobilové obchodní jednotky Microsoft produkt Blue&MeTM založený na technologii Windows Mobile for Automotive. Jde o první krok v rámci dlouhodobého strategického obchodního partnerství, jež bylo uzavřeno v červenci 2004 s cílem spolupracovat při navrhování automobilových telematických systémů.

Systém Blue&MeTM bude exkluzivně dostupný jen v nových vozech Fiat, Lancia a Alfa Romeo a užitkových vozech Fiat. Na jaře budou systémem vybaveny modely Grande Punto, Alfa Romeo 159, 159 Sportwagon, Brera a Spider, jež budou brzy následovat další modely řady Fiat Auto. Hlasově aktivovaný systém a chytré rozložení ovládacích tlačítek na volantu a informací na displeji umožní uživatelům používat libovolný telefon s technologií Bluetooth.

Díky modernímu systému rozpoznávání hlasu není nutný žádný předchozí hlasový trénink, zobrazovány a čteny jsou i příchozí SMS. Systém umožňuje poslech hudebních souborů uložených v mobilním telefonu či MP3 přehrávači nebo flashdisku. Další krátkodobý vývoj přinese jednoduchý a interaktivní navigační systém a přístup k souboru služeb, mezi nimiž je osobní asistent pro kontrolu adres, předpověď počasí a dopravní situace, satelitní lokalizace v případě krádeže, tísňové volání a další služby, které se v současnosti vyvíjejí.

Libor Zezulka
Diskuze (98)
7. 2. 2006 20:06
Re: FOTO STOLETÍ
;-)
7. 2. 2006 20:06
Re: FOTO STOLETÍ
Dokonalé :yes: :yes: