Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Yamaha nabízí řadu doplňků pro Tracer 900 a Tracer 900GT

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Yamaha Tracer 900 do letošní sezóny vstoupila v omlazené podobě, kterou doprovází nová verze GT. Pro obě provedení tohoto sympatického motocyklů má Yamaha ve své nabídce řadu atraktivních i praktických doplňků.

Yamaha uvedla Tracer 900 v původní podobě na evropský trh v rámci modelového roku 2015 a pro nadcházející sezónu 2018 si připravila první výraznější omlazení. Pozornost byla v rámci modernizace věnována především designu a s ním souvisejícímu komfortu jezdce i jeho spolujezdce.

Nejviditelnější změny u stroje, jehož srdcem je tříválec o objemu 847 cm3 s nejvyšším výkonem 84,6 kW (115 k) a točivým momentem 87,5 N.m, představují přepracované panely kapotáže, které mají přispět k lepší ochraně jezdce před větrem a nepřízní počasí. Yamaha Tracer 900 se v rámci modernizace dočkala i nové zadní kyvné vidlice, kterou doplňuje přepracované nastavení zadních tlumičů.

Vedle standardního provedení pak figuruje v nabídce i nový Tracer 900GT, který je vybaven řadou prvků, které z něj dělají ještě komfortnější a praktičtější cestovní stroj. Ve výbavě této novinky jsou například snadno odnímatelné 22litrové boční kufry nebo vyhřívané rukojeti a barevný TFT přístrojový panel.

Yamaha v současnosti nabízí pro modely Tracer 900 a Tracer 900GT řadu doplňků, s jejichž pomocí lze zvýraznit jejich sportovní styl nebo naopak ještě více umocnit jejich cestovní zaměření.

K nejvýznamnějším doplňkům z aktuální nabídky rozhodně patří sady bočních kufrů pro model Tracer 900. Pevné a uzamykatelné kufry s objemem 20 litrů ocení i jezdci, kteří nehodlají se svým strojem křižovat kontinenty.

V případě stylových doplňku pak Yamaha vyzdvihuje kompletní výfukový systém Akrapovič, který je vyroben z vysoce kvalitní, žáruvzdorné nerezové oceli s přírubou pokrytou titanovou vrstvou. Pokud se vrátíme k praktickým doplňkům, pak lze zmínit nosiče zavazadel, kryt chladiče, držák GPS, vysoký čelní štítek nebo vyhřívání rukojetí i sedla.

Kompletní nabídka doplňků pro Tracer 900 i Tracer 900GT je na webu značky Yamaha, kde si lze prohlédnout i příslušenství pro ostatní stroje se třemi zkříženými ladičkami ve znaku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)