Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zapomeňte na Kena Blocka: Japonec dokazuje, že Gymkhana je i pro jednostopé stroje!

Stanislav Kolman
Diskuze (6)
Snad každý motocyklista by chtěl svůj dvoukolový klenot ovládat tak obratně jako japonský jezdec z následujícího videa. Za své umění sklízí na internetu velké uznání.

Video se připravuje ...

Každý zná Kena Blocka a jeho slavnou show Gymkhana. Tenhle americký showman dokáže se speciálně upravenými vozy skvělé kousky na velmi malém prostoru. Následující video však ukazuje, že konkurenci má i mezi motocyklisty.

Hvězdou videa je Japonec sedlající Hondu CBR600RR. Na dráze s minimálním množstvím prostoru je často v až neuvěřitelných náklonech. Přesto si počíná obratně a s maximální jistotou.

Není divu, že tohle video slaví nemalý úspěch, na internetu posbíralo již milion a čtvrt zhlédnutí. Co myslíte, měl by jezdec z Japonska zauvažovat nad vlastní Gymkhanou? Podle nás určitě. Jiní zase tvrdí, že tohohle člověka už všichni velmi dobře známe – takové kousky prý na motocyklu zvládne jedině Chuck Norris.

Stanislav Kolman
Diskuze (6)
Avatar - jpor (RSKa)
17. 8. 2017 10:17
Tak už nič...
Vidím ze kolegovia to napísali aj za mňa >:D Ďakujem za výstižné komenty!
8. 8. 2017 22:53
...
Ked to spravi na Honde Goldwing v tejto rychlosti, potom to sem dajte... je to normalna rychla jazda... Ved ako aj spominany Block... v Rally je nic moc.. len ten marketing..
8. 8. 2017 08:41
Proč se lidé stávají redaktory motoristických webů?
Hádal bych, že proto, že je motorismus zajímá a něco o něm vědí. A ejhle, není tomu tak. Aspoň na ACZ se najdou výjimky. A kdyby si pan Kolman dal vygooglovat slovo gymkhana, možná by jej ještě víc udivilo to, že tento druh závodů vymysleli Mongolové za Čingischána a původně se provozoval na koních.
8. 8. 2017 08:08
Da se klesnout i hloubeji..?
Asi ne, tohle je uz vazne dno 8-s :no:

Jen pro dovzdelani mistra Kolmana: Souteze v jizde motocyklu jsou v Japonsku naprosto bezne a pokud chce zadatel o ridicak na velkou motoru udelat zkousky, musi predvest na trati neco podobneho, jako je v tom nekolik let starem videu. Ano, v Japonsku je treba predvest, ze ridic umi ovladat stroj, ne jen ze zna nektere vybrane dopravni znacky...
8. 8. 2017 07:23
Nadpis
že je ?I? pro jednostopé stroje. Se v redakci předávkovali Škodovkou, ne? Gymkhana je hlavně pro motorky