Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Že jsou reklamy nudné? Z tchajwanského spotu Škody je virál jako víno

redakce AUTO.CZ
Diskuze (16)
Zatímco evropské reklamní spoty Škodovky cílí hlavně na emoce, ty z jiných koutů světa umí i pobavit. Jedno takové video je nyní po pár dnech hitem internetu.

Video se připravuje ...

Přiložený spot pochází z Tchaj-wanu, kde mladoboleslavská automobilka odstartovala oficiální působení předloni. Druhé výročí vstupu na tamní trh se podařilo oslavit stylově, svěží reklama Škody má po necelém měsíci od zveřejnění takřka tři miliony zhlédnutí.

A věřte, že ani vy si ji nepustíte jen jednou. Hlavními hvězdami jsou Kiki a Choo Choo, kteří za doprovodu návykové hudby dokážou roztančit ramena všech, koho zrovna potkají. Korunu tomu všemu nasazuje jejich zcela vážný poker face.

Mezi reklamami, které z televizních obrazovek známe u nás, by jistě šlo o příjemné zpestření. Bohužel se ale spotu nedočkáme, video je určeno výhradně pro tamní zákazníky. My si jej můžeme užít alespoň díky sociálním sítím. A pokud v Tchaj-wanu připraví obdobný virál i pro oslavu v roce příštím, zlobit se určitě nebudeme!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (16)
Avatar - LuCZiano
9. 1. 2018 12:10
Re: Proč
Hele, přesně to jsem si říkal, jednu chvilku měla ta holka tak obří oči, že jsem si chvilku myslel, že to je Nártoun.
Avatar - Zetti
9. 1. 2018 11:44
Re: Sodoma Gomora
Diky, ale ten lesk neni zadna veda. Prace s vysusenim na 30 - 40 minut a cena zanedbatelna v korunach. Zadny patla vosk :-) Trochu jsem to podtrh fotkama s objektivem s UV filtrem. Auto je garazovany prikryty plachtou, takze nevidim duvod proc by tak nemelo vypadat i dal, mozna i za 10 let. Finalni pouzivam levny cesky sampon s carnaubskym voskem, ty vrstvy vosku se s kazdym mytim postupne na sebe skladaji a tak se to po letech leskne vic a vic, az je to kycovity. Predmyti aktivni penou a wapkou a nakonec vysuseni jelenici. Zajimavy je, ze ten vosk drzi i po AP i kdyz to meju horkou vodou tzn. 60°C z bojleru
[odkaz]
Avatar - Beefcake
9. 1. 2018 11:25
Cierny humor
To je vyborne, ze sa mi tu zobrazuje reklama na "Pomocí této metody si spravilo zrak už tisíce lidí!" -pod clankom s reklamou, ktora poskodzuje zrak (a mozog) :-)
Avatar - Beefcake
9. 1. 2018 11:13
Re: 4% reklama
A co si panko predstavuje pod slovom "gender" ?
Tato reklama je jednoducho nieco nechutne slizke. a dementne. Aziati su trochu ini, ale toto by bolo aj na Japoncov moc.
Cielom je asi viral za kazdu cenu. A voci tomu su tie Hckove reklamy, ako tu uz je spominane, uplne dokonale (nevadia mi tak ci tak).
Ina reklama na vylepsenie vkusu: [odkaz]
Avatar - Hittman
9. 1. 2018 09:12
Proč
mají všichni kukuč jak sjetí? >:D