Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2014, den první: Velká fotogalerie

Diskuze (31)
První den ženevského autosalonu je za námi. Přinášíme vám výběr toho nejzajímavějšího, co je na letošní Salon de l’Auto k vidění.

Ženevský autosalon je právem považován za největší událost roku ve světě nových aut. Automobilky se letos v nevídané míře vytasily s novými miniauty. To ale není žádným překvapením, malé rozměry, nízká hmotnost a slabý motor znamenají nejjednodušší cestu k nízké spotřebě. A o tu jde dnes na evropském kontinentu především.

Novinky jako 108, Aygo, C1, Celerio neboTwingo řádně sníží flotilový průměr pozorně sledovaného CO2 a nechají svým tvůrcům volnější prostor pro modernizaci větších modelů.

Ale svět aut zatím naštěstí není jen o úsporných motorech. Potěšme proto naše oči pohledem na atraktivní sporťáky – ať se jedná o Audi TT, Koenigsegg One:1, Maserati Alfieri nebo extravagantní Gumpert Explosion.

Diskuze (31)
8. 3. 2014 08:05
Re: Ešte raz, kým to niekto konečne pochopí...
Nechci, aby som ti napísal, čo si o tomto tvojom postoji myslím. :-!
7. 3. 2014 21:30
Re: Ešte raz, kým to niekto konečne pochopí...
Tuhle reakci jste nemyslel vazne, ze ne? Takovy mensi plivnuti... Jestli mate pocit, ze tento web si kritiku nezaslouzi, zijete mimo realitu.
7. 3. 2014 20:27
Re: Ešte raz, kým to niekto konečne pochopí...
Ja si za svojim stojím. Buď je niekto tak lenivý, alebo nemá dosť rozumu na to, aby dokázal popisy k fotkám tvoriť. Prípadne oboje. A ani jedno ani dotyčného, ani ACZ nectí. A ešte si tú neschopnosť či lenivosť ospravedlníte spôsobom hodným človeka, akého Jaroslav Hašek v slávnom Švejkovi nazval "ignorantským hovadem". Viac k tomu niet čo dodať.
7. 3. 2014 15:53
Fuj
škodovácká světla - to jsou nejhnusnější přední světla, která jsem kdy viděl.
6. 3. 2014 22:28
Re: Ešte raz, kým to niekto konečne pochopí...
Coz o to, poznat model neni tezke, ale bylo by dobre zminit upravce nebo treba blizsi info o konkretnim modelu...proc vznikl apod...