Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženeva 2012: Prohlédněte si fotogalerii nejhezčích modelek

Aleš Jungmann
Diskuze (68)
Co by to bylo za autosalon bez sličných děvčat? Tady je náš výběr fotografií, které byste si rozhodně neměli nechat ujít.

Vystavovatelé vědí, že usměvavá slečna umí výrazně vylepšit i poněkud fádní stánek. Naši fotografové se samozřejmě zaměřili primárně na objekty z plechu a skla, ovšem k focení toho na stáncích jednotlivých značek bylo mnohem více.

I když podle našich lidí v terénu to letos bylo, oproti minulým letům, v tomto ohledu poněkud slabší. Šetří se všude a tak bylo modelek co do počtu prý letos znatelně méně. Jak dokládají fotografie i živé líčení situace navrátilců u nás v redakci, nižší kvantita neovlivnila kvalitu. Zejména stánky Chevroletu nebo Jeepu jsou toho důkazem.

Ženeva 2012, středa 7. března: Autosalonová fotogalerie

Šetřilo se však zřejmě i na čase, který modelky musely u aut strávit. Redaktoři si stěžovali, že kolem třetí hodiny měly slečny padla a jejich průzkum novinek tak probíhal bez jejich asistence. Jeden by je snad i politoval, že :o).

Aleš Jungmann
Diskuze (68)
11. 3. 2012 16:15
Zeny
Je statisticky dokazane, ze fuj, hnus a podobne slova casto a nezasluzene pouzivaju iba muzi, ktori maju doma skaredsie a ovela skaredsie zeny, ako prave hodnotia.
...a este teplosi >:-[] :yes:
Avatar - Starfighter
10. 3. 2012 18:09
Re: KDO UŽ POPŘÁL
>:D :yes:
Avatar - Starfighter
10. 3. 2012 18:07
Výběr
[odkaz] [odkaz] a za skandální odhalení tahle [odkaz] >:-[]
9. 3. 2012 17:11
Re: ŽENA-VA
:yes: Po dlouhe píšeš :-) Ty sis dal tedy na čas...
9. 3. 2012 17:11
Re: ŽENA-VA
Dobrej slogan :yes: