Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ženevské video: Mazda3 MPS

Libor Zezulka
Diskuze (10)
Rodina vozů MPS se v Ženevě rozrostla o ostrý hatchback. Mazda3 MPS zrychlí na stovku za 6,1 sekundy. Prohlédněte si ji na videu.

Představení Mazdy se v Ženevě neslo ve znamení trojky. Mazda3 se na prknech ženevské autoshow představila s upravenou tváří a také v ostrém provedení MPS. Mazdu3 MPS pohání přeplňovaný čtyřválec DISI 2.3L Turbo poskytující maximální výkon 184 kW a točivý moment 380 Nm. Zryhlení z 0 na 100 km/h je otázkou 6,1 sekund, maximální rychlost činí 250 km/h. Nový hot hatch můžete podrobně prozkoumat na videu, technické detaily naleznete v příloze Ženeva 2006.

Poznámka: Videa jsou k dispozici ve formátu DivX a WMV.

Ke spuštění DivX videí je nutné mít v MediaPlayeru nainstalován plug-in DivX, který si můžete stáhnout zde. Tento formát lze s příslušným kodekem přehrát na všech operačních systémech.

Ke spuštění WMV videí není nutné na platformě Windows nic instalovat - MediaPlayer sám video přehraje. Tento formát videa však není použitelný v jiném přehrávači a na jiných operačních systémech.

Další zajímavá videa najdete ZDE.

Libor Zezulka
Diskuze (10)
4. 4. 2006 19:30
Re: NO, TAK DOUFÁM,
Na sado-maso tu je jinej ;-) P.S. Pokud bys je četl po 22té hodině, tak jo. Jednu jsem tu už kdysi napsal >:D Mates si ji určitě pamatuje :-) Zdomácněl tu pak pojem - hever ;-) :yes:
4. 4. 2006 16:40
Re: NO, TAK DOUFÁM,
Člověče... Tome... ty máš ale zájmy ;-)
4. 4. 2006 16:39
Re: NO, TAK DOUFÁM,
Brácho... :-) neříkám, že jsem kanec >:D ale píšem tu snad o autech, ne? P.S. nebo bys chtěl pár historek na téma - jak správně klátit s heverem? >:D
3. 4. 2006 18:46
Re: NO TAK
:yes:
3. 4. 2006 18:45
NO, TAK DOUFÁM,
žes to, brácho, viděl... co říkáš přední masce? Co říkáš přednímu spojleru... té obdélníkové nasávací díře? Co říkáš kompozici na téma zadní blinkry a zadní blatník? Vidíš... za kpcem máš dvě dokonalý ikony - getičko, designová jistota z opravdu jiného patra, historie, co ti bere dech... musí přece, vždyť Hot-Hatch... to je zásluha GTI-I... Vyváženost GTI-V. je nezpochybnitelná. Vím... nechce se ti pokračovat v budování ikony... ty chceš ikonu vytvořit. Tak tohle, tohle chápu... Za sebe ti říkám, že s odkazem na přední mastku by tohle bylo u mě vyloučené... No, a pak tu máš za kopcem ST. FOCUS ST... ostřejší krmě... na dokonalém podvozku... navíc, tahle dvě auta tvoří výrazově protipól... GTI jako milej kámoš, ST jako naduplej dacan... tak kam to koukáš... Já vím, nekoupíš ani GTI, ani ST, ani MPS... tak jen plkáš, abys byl zajímavější... Víš, také tě chápu... jen malou radu, dovolíš-li: Nikdy, rozumíš, nikdy neobhajuj to, o čem nejsi přesvědčenej... A vždycky vzpomeň na kolegu, přispěvatele s nickem GTI - třicet let miluje v nižší střední, v Hot-Hatch stále jen jednoho... GOLF GTI. Já... držím ti palce, abys tu moh´v roce 2035 psát svý srdeční story o MPS... pojď se vsadit, že dnes už vím, jak to dopadne...