Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zimní servisní akce Škoda: Nechejte si prověřit auto a získejte pneugaranci

Jan Mička
Diskuze (1)
Připravte vaši Škodovku na zimu již nyní. Mladoboleslavská automobilka si pro zákazníky připravila zajímavou servisní nabídku.

Příprava automobilu na zimní provoz nekončí pouhou výměnou pneumatik. Pro skutečně bezpečný pocit můžete až do 30. listopadu využít servisní akce automobilky Škoda, která vedle komplexní kontroly vozu obsahuje také zvýhodněnou nabídku dílů.

Zimní servisní akce Škodovky zahrnuje úkony, na které by řidiči v hektickém období možná zapomněli. V autorizovaném servisu například zkontrolují stav autolékárničky, funkčnost světlometů a topení, těsnost chladicího systému, tlumiče, akumulátor či brzdovou kapalinu. Celkem se provádí sedmnáct úkonů.

Samozřejmostí je kontrola pneumatik. V tomto ohledu však Škoda nabízí ještě další „vychytávku“ – pneugaranci na tři roky. Výhodu získáte již při koupi jednoho kompletního kola u autorizovaného prodejce (například Barum Polaris 3 na Octavii II a III stojí 2.933 Kč), přičemž se vztahuje na neopravitelná poškození z běžného provozu včetně najetí na obrubník. Při využití garance pak získáte slevu až 70 % z ceny nové pneumatiky, záleží však na hloubce zbytkového dezénu původního kusu (limitní hodnota je 5 milimetrů).

V souvislosti se zimní akcí přichází také zajímavé nabídky v e-shopu Škoda. Za zmínku stojí například sada obalů na pneumatiky, přední stírací lišty s originální kapalinou do ostřikovačů, střešní box o objemu 380 litrů či sedmnáctipalcové lité kolo Flash s více než padesátiprocentní slevou. Zboží si můžete vyzvednout u autorizovaných prodejců, nebo lze využít zvýhodněného dodání. Při nákupu nad 700 korun již nemusíte řešit dopravné ani dobírku.

Jan Mička
Diskuze (1)
24. 10. 2014 08:56
řetězy
Ja teda nevim, ale my jakykoliv auto co jsme meli s haldexem mel napsano ze se retezy davaji na predek, coz dava u tohoto systemu smysl. Tady to maji obracene. Nevim teda jestli to nema yeti povoleny i na zadek. U vitary to mame zase naopak. Bud zadni kola nebo vsechny. Ale ve finale je to jedno protoze jsme retezy nikdy nepouzili. :-!