Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zimní servisní akce u Volkswagenu

Tomáš Dusil
Diskuze (2)
Nečekejte na první sníh a nechte svůj Volkswagen prověřit co možná nejdříve.

Od 1. října až do 31. prosince tohoto roku mohou všichni majitelé vozů Volkswagen využít zimní servisní akci. Za 199 Kč budou v rámci ní zkontrolovány brzdová soustava, výfuk, kola a pneumatiky, chladicí systém, klimatizace, stírače a ostřikovače, akumulátor, hnací řemeny, osvětlení včetně správného nastavení a konečně provozní kapaliny. Prohlídka je rozdělena do dvou sekcí: jedna je pro majitele aut do stáří čtyř let včetně, druhá pro vozy starší pěti let včetně.

Součástí akce je také zvýhodněná cena některých náhradních dílů. Sem patří zejména autobaterie, stírátka, žárovky do hlavních světlometů či chladicí kapalina.

V případě opravy lze využít buď klasické originální díly, nebo takzvané Economy díly. Ty jsou koncipované pro vozy starší pěti let, přičemž jejich cena je zpravidla o 25 procent nižší, než u originálních dílů.

Další možností jsou výměnné díly. Ty se uplatní zejména u dražších položek. Podmínkou je vrácení původního, tedy vadného dílu. Díky výměnným dílům lze ušetřit až 40 procent ceny stejného nového originálního dílu.

Tomáš Dusil
Diskuze (2)
Avatar - poterienko
12. 10. 2014 21:52
Economy díly
A není lepší si koupit o 25% levněji originální díly (čti ne economy) v obchodě s díly pro automobily?