Akce pro opravdové fajnšmekry, ale i rodiny s dětmi: Automobilové klenoty opět v Praze

Komerční prezentace

Milovníci unikátních vozů, zpozorněte. Poslední dubnovou sobotu přijede do Prahy přehlídka vzácných automobilů 2024 a představí výběr těch nejvzácnějších historických vozidel. Přijďte se podívat na desítky špičkových automobilů, které pro vás organizátoři pečlivě vybrali. Akce se koná v resortu Galerie Golf Hostivař. Na co všechno se můžete těšit?

Kombinace travnaté přírodní plochy golfového hřiště s nablýskanými luxusními historickými vozidly se setkává s úspěchem po celém světě. Pražské Automobilové klenoty byly inspirovány nejprestižnějšími světovými soutěžemi v kalifornském golfovém resortu Pebble Beach a u jezera Como v Itálii, kterých se zúčastňují nejvzácnější vozidla ze všech koutů zeměkoule. První tři ročníky pražské akce se setkaly s velkým úspěchem jak ze strany vystavovatelů, tak návštěvníků. Letos se pořádá již 4. ročník a vězte, že bude na co koukat.

Luxus a elegance

Galerie Golf Hostivař se stane dějištěm jedinečného setkání s luxusem a elegancí historických automobilů. Na akci Přehlídka vzácných automobilů 2024 se představí výběr vozidel, které nejenže ohromí svou krásou, ale také svým příběhem a historií. Každé vozidlo, které se na akci představí, prošlo pečlivým výběrem. Zájemci se můžou těšit na nejlepší z nejlepších – automobily, které se pyšní svou kvalitou, originalitou a jedinečností. Každý exponát je perla, která září mezi ostatními.

Cesta do minulosti i současnosti

Přehlídka nejenže představuje historická vozidla, ale také nahlíží do budoucnosti automobilového průmyslu. Tato událost nabízí zážitek, který spojuje minulost, přítomnost a budoucnost automobilů a jejich vývoje. Přijďte si užít den plný zábavy a dobrodružství! Kromě vystavených automobilů si návštěvníci můžou prohlédnout umělecká díla v Galerii Golf Hostivař a zúčastnit se doprovodného programu pro děti i dospělé.

Praktické informace

Přehlídka vzácných automobilů 2024 se koná 27. dubna 2024 v Galerii Golf Hostivař. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji na portálu Ticketlive, nebo si je můžete zakoupit přímo na místě v den akce.

Přijďte zažít atmosféru elegance, historie a vášně pro automobily. Událost je nezapomenutelnou zastávkou pro všechny jejich milovníky, kteří chtějí zažít něco výjimečného. Těšíme se na vaši návštěvu!

Komerční prezentace

Doporučujeme

Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly