Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Romeo Giulietta hvězdou reklam na Fast & Furious 6

Michal Fokt
Diskuze (7)
Alfa Romeo se rozhodla naplno využít skutečnosti, že si hatchback Giulietta zahrál epizodní roli v šestém vydání akčního bijáku Rychle a zběsile.

Akční film Fast & Furious 6 bude mít světovou premiéru právě dnes v Londýně a do britských kin bude oficiálně uveden 17 května, zatímco zbytek světa přijde na řadu od 24. května a protože se z části bude odehrávat v Evropě, k vidění tam také bude celá řada zdejších aut.

Jedním z nich bude i Alfa Romeo Giulietta, která se stane součástí akční scény na letišti a Italové se rozhodli této skutečnosti náležitě marketingově využít. Na italských billboardech se objeví autentické vozy, jenž si ve filmu zahrály a to pochopitelně ve společnosti dlouhonohé modelky, která celou kompozici doplňuje určitě daleko vhodněji, než ten svalovec.

Alfa Romeo tak jednou ranou propaguje jako Giuliettu, tak i samotnou premiéru filmu, což rozhodně ušetří náklady na propagaci obou produktů. Současně vznikl na bázi akční scény z filmu reklamní klip na Giuliettu a Rychle a zběsile 6, jenž pojede nějaký čas na italských televizních kanálech.

Michal Fokt
Diskuze (7)
Avatar - flyboyeda
9. 5. 2013 16:12
Re: Fast & Furious
O tvém vkusu na dobrý film by se dalo s úspěchem pochybovat,chceš mi říct že Pomalu a Nudně je dobrej film jo,spadl si ze stromu a praštil ses do hlavy?
Avatar - Pekelná Micinka
8. 5. 2013 23:16
Alfa a Romeo marketingu
Tak tohle by se pod VW nestalo. >:-[]
8. 5. 2013 10:03
vliv
Puvodni rychle a zbesile zapricinilo, ze kazdy musel mit tuningove narazniky a kridlo dvakrat vyssi, nez samotne auto. Ovlivni posledni dil scenu tak, ze kazdy bude jezdit v nabouranem aute?
Avatar - Ja Prvni 123
8. 5. 2013 10:02
asi je to chyba...
Giulietta davno beni auto, pfo jezdeni "rychle azbesile". Je to normalni, dobre jezdici auto... a tahle "nalepka" ji podle me skodi. Normalni lidi si bi nekoupi, protoze chteji auto na normalni jezdeni... a kdo si ji koupi ne zbesily jezdeni, je zbytecne zklamanej...
Avatar - flyboyeda
8. 5. 2013 09:56
Ten film Giuliettu zničí a už nikdo si jí nikdy nekoupí
Nechápu jak se někdo může dívat na takovou Krávovinu jako je Pomalu a Nudně.