Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Romeo Stradale Concept: Vize nástupce 8C Competizione

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Alfa Romeo patří ke značkám, které umějí vyvolat jedny z největších emocí a to nejen u svých fanoušků. V poslední době je také oblíbeným tématem nezávislých designérů, nabízejících nejrůznější pohledy na její možnou budoucnost.

Za návrhem Alfa Romeo Stradale Concept stojí senior designér Aurelio Argentieri, který svou vizi supersportovního kupé slavné italské značky prezentoval veřejnosti prostřednictvím webu Car body design.

Studie nástupce Alfy Romeo 8C Competizione má podle slov svého tvůrce zachovávat tradiční hodnoty designu značky včetně nezaměnitelného tvaru masky. Linie vozu sice nemají odkazovat na žádný konkrétní model z historie, ale zároveň má být Stradale jasně identifikovatelnou Alfou Romeo.

Karoserií s vysokými boky a nízkou střechou je dlouhá 4440 mm, široká 1930 mm a vysoká 1250 mm. Technika sloužící k pohonu nebyla nijak blíže specifikována a Argentieri pouze uvedl, že motor má být před zadní nápravou, čímž jeho studie začíná připomínat klasické Tipo 33 i moderní 4C.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)
Avatar - HitmanPB
5. 5. 2013 00:20
Re: amaterizmus.
Asi tak nejak...
Nevie niekto, ako sa povie "bychaři" po taliansky ? ;-)
Avatar - Kodiak
4. 5. 2013 19:36
amaterizmus.
tieto "fandovske" koncepty väcsinou stoja za prd a tento nie je vynimkou.Toto auticko vymodelujem v 3dmaxe za den a to sa budem pri tom flakat.design je uplna bieda.Velmi nad nim nerozmyslal.Navrhnem lepsi a to si kreslim auticka len tak pre zabavu .uz tu boli aj podarenejsie vizie od rôznych "dizajnerov" >:D
Avatar - Jaros71
4. 5. 2013 17:14
Super design!
To je tedy paráda!! Rychle do výroby..!! :yes: :yes: :yes:
Snad nezůstane zase jen nějakou vizí.. ;-)
Bravo Alfa..