Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Amarok Ultimate přiváží upravený vzhled a více výbavy

Ondřej Chamilla
Diskuze (3)
Po působivém konceptu Amarok Power, což byla mimo jiné pojízdná diskotéka, přijíždí tentokrát sériová verze Ultimate, která kromě atraktivnějšího vzhledu nabízí i nové prvky výbavy.

Hlavní novinkou pick-upu Volkswagen Amarok jsou bixenonové světlomety s diodami pro denní svícení, což je kombinace, kterou podle VW nemůžete mít u žádného jiného vozu dané třídy na světě. Tyto světlomety si od nynějška můžete za příplatek pořídit do kteréhokoliv jiného Amaroku.

Varianta Ultimate je v podstatě vrcholnou verzí vozu a nabízí i další odlišnosti. Kupříkladu kryty vnějších zpětných zrcátek jsou stříbrné, osvětlení registrační značky mají na starosti diody, nechybí leštěná devatenáctipalcová kola Aragonit, chromovaný rám za kabinou či další vzhledové doplňky.

Sériová výbava modelu Ultimate do značné míry vyvažuje jeho základní cenu, která činí 1.020.313 Kč včetně DPH. Dostanete parkovací asistent i s kamerou, vyhřívaná sedadla, navigační systém, alcantarové čalounění sedadel nebo jeden z šesti zajímavých laků. K pohonu slouží naftové čtyřválce o objemu dvou litrů s výkonem 103 kW či 132 kW v závislosti na počtu turbodmychadel. Automobil může mít poháněna jen zadní či všechna čtyři kola. Za příplatek je v nabídce rovněž osmistupňová automatická převodovka.

Ondřej Chamilla
Diskuze (3)
26. 1. 2015 18:03
delka
pardon, toto sem nepatrilo...
15. 6. 2014 18:59
Ultimate?
Představoval bych si pod kapotou šestiválec 3.0TDi :-(
13. 6. 2014 12:50
Amarok
Možno mu dajú cuvacie svetlo aj na ľavú stranu >:-[]